Arkadaşlar Amazon'dan temperli ekran koruyucu sipariş verdim, şu an telefonun ekranında hiçbir koruyucu yok. Birkaç gün çok savunmasız kalacak, neyse ki evden fazla çıkmıyorum ama ekranın çizilmesini istemiyorum, nasıl korurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Amazon'dan temperli ekran koruyucu sipariş verdim, şu an telefonun ekranında hiçbir koruyucu yok. Birkaç gün çok savunmasız kalacak, neyse ki evden fazla çıkmıyorum ama ekranın çizilmesini istemiyorum, nasıl korurum?
Yani ekstra yapabileceğiniz bir şey yok, cihazı ekranına doğru koymayın ve yumuşak yüzeylere koyun yeterli.

Ekran koruyucu olarak bence çizilmeye karşı Flex ince olanlar daha mantıklı. Sebebi yıllardır temperli camla telefonumu kullanırdım ve koruyucu camın kalınlığından kaynaklı kılıfın oluşturduğu yükseklik azalıyor ve temperli cama gelen hasar direk ana ekrana da yansıyordu. Şu anki kullandığım cihazı yanlışlıkla çantayı arkadaşa fırlatırken dalgınlıkla fırlattım ve yüz üstü betona çakılmasına rağmen dediğim aralıktan kaynaklı çizik bile olmadı. Flex koruyucularda bu dert yok ince bir katman olduğu için yükseklik yeterli kalıyor. Bu arada bahsettiğim cihaz gorilla 5 ve merdivenlerden yuvarlandı bir kez ama aldığım kılıftan kaynaklı çizik bile almadı :D