Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven
Becerikli
Ben sahil kasabasında yaşıyorum. Ve dağlık kesiminde yaşıyorum burası fazla otluk, dağ, tırmanma yerleri var. Babama diyeceğim bana tohum alsın çiftçilik yapıcam. Bazen arkadaşlarla yamaçlara tırmanıyoruz. Hatta ben ilk tavuk alıp çiftçiliğe, hayvancılığa başlamayı düşünüyorum babam ile. Eğer sizinde böyle imkanınız varsa deneyin.Selam. Telefon bağımlılığımdan kurtulmaya karar verdim ve hayatıma telefon yerine ne koyabileceğimi bilmiyorum. Kısacası hayatıma telefon yerine ne koyabilirim? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.
kaganaltug
Yetkin
Spor yapmak, kitap okumak, gezmek, müzik aletleri ile ilgilenmek veya resim yapmak.
Selam. Telefon bağımlılığımdan kurtulmaya karar verdim ve hayatıma telefon yerine ne koyabileceğimi bilmiyorum. Kısacası hayatıma telefon yerine ne koyabilirim? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.
Spor, kardiyo, yemek pişirmek, kitap okumak, resim çizmek, kısaca boş durmamanız lazım evde yattığınız her saniye elinize telefonu alacaksınız zaten.
Yemek yapmak cidden sarıyor eğer hiç denemediyseniz, diğerleri kişisel biraz. Toksanız tatlı yapıp kenara koyabilirsiniz günde 3-4 saatinizi götürür en kötü.
creazy
Başarılı
Ekran süresiniz kaç?Selam. Telefon bağımlılığımdan kurtulmaya karar verdim ve hayatıma telefon yerine ne koyabileceğimi bilmiyorum. Kısacası hayatıma telefon yerine ne koyabilirim? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.
Ben sahil kasabasında yaşıyorum. Ve dağlık kesiminde yaşıyorum burası fazla otluk, dağ, tırmanma yerleri var. Babama diyeceğim bana tohum alsın çiftçilik yapacağım. Bazen arkadaşlarla yamaçlara tırmanıyoruz. Hatta ben ilk tavuk alıp çiftçiliğe, hayvancılığa başlamayı düşünüyorum babam ile. Eğer sizin de böyle imkanınız varsa deneyin.
Bulmaca çözün. Evde boş zamanlarımda yanıma kahve alıp sudoku çözüyorum bayağı da odaklanıp çözüyorum normalde bir iş yaparken odağım pek iyi olmaz fakat sudoku oynarken ondan başka bir şey gelmiyor aklıma.
Spor yapmak, kitap okumak, gezmek, müzik aletleri ile ilgilenmek veya resim yapmak.
Spor, kardiyo, yemek pişirmek, kitap okumak, resim çizmek, kısaca boş durmamanız lazım evde yattığınız her saniye elinize telefonu alacaksınız zaten.
Yemek yapmak cidden sarıyor eğer hiç denemediyseniz, diğerleri kişisel biraz. Toksanız tatlı yapıp kenara koyabilirsiniz günde 3-4 saatinizi götürür en kötü.
Koleksiyon yapmayı deneyin, özellikle eski şeyler olunca ara ara bütün ili gezersiniz.bende telefon koleksiyonu yapıyorum normalde dışarı çıkmayı hiç sevmem ama parça aramanın keyfi farklı oluyor.
Anladım cevap veren herkese cok teşekkür ederim.
6 saat.
Bunu al gerisini kendin hallet.