Gece 60

Üstün
Samsung telefon sahibi olarak bu tarayıcı hakkında ne düşünüyorsunuz? Uyum, optimizasyon ve pil tüketimi açısından memnun musunuz? Arayüz ve kullanım kolaylığı açısından pek kullanıcı dostu değil zaten.

Yıllardır Samsung kullanıyorum, amiral gemilerinden asla vazgeçmedim Samsung'un ve aynı şekilde yıllardır da kendi tarayıcısını kullanıyorum. Daha iyileri elbet vardır ama bana göre rahat, istediğim şeylere kolay ulaşıyorum, alışkanlığımdan vazgeçemiyorum.

Optimizasyonu güzel de hem animasyonları kötü hem de PC uygulaması yok üstüne Google ile anlaştıkları için adblocklerlar youtubeda çalışmıyor.

Reklam engelleme eklentisini seviyorum. Ancak bunun dışında diğer tarayıcılara göre çok hantal kalıyor.

Samsung telefon sahibi olarak bu tarayıcı hakkında ne düşünüyorsunuz? Uyum, optimizasyon ve pil tüketimi açısından memnun musunuz? Arayüz ve kullanım kolaylığı açısından pek kullanıcı dostu değil zaten.

Telefonumda Samsung ile ilgili kullandığım tek şey(sistem uygulamaları hariç) sanırım Galaxy Store. Onu da destekleyen ve oynadığım oyunlarda büyük indirimler sağlayan kuponlar verdiği için kullanıyorum. Yoksa Google Play'den çok şaşmam.

Samsung’un native uygulamaları pek kullanışlı değil. Tarayıcısı da öyle. Samsung kullandığım dönemde hiçbir zaman tarayıcısını kullanmamıştım.

Samsung 2 tablet 1 telefon, tümünde Chrome kullanıyorum. Sade ve hızlı. Önceleri kişisellleştirilebilir uygulamalar tercihimdi. Artık gereksinimlerim değişti. Yükle ve kullan. Ha, Launcher'ımı hala özelleştiriyorum ama onun yedek alma özelliği var. Format sonrası yükle yedeği geç. Chrome'un tek sevmediğim yanı Speed Dial özelliği yok. Var da çok ziyaret edilen siteleri kendisi listeliyor.

Son düzenleme: