En başta Whatsapp üzerinden ulaştılar bana. Telefon numaramı bildikleri için bence IBAN gibi bilgilerime gerek bile duymadan yapabilirlerdi bunu.
Panel varsa işin içinde 7 sülalenize kadar görebiliyorlar. Adresiniz dahil. Yoksa ben de bir telefon numarası sallayip tutturabilirim, 1 olmaz 2 olmaz 3 olur...

Ayrıca WP'dan Telegram'a gectiklerine göre ben dolandiriciyim diye bağırıyorlar. Ancak birkaç hafta önce Telegram artık gizli olmaktan çıktı, veri paylaşıyor. Son olaylardan dolayı bu siralar panel kullananlara da dikkat ediliyor...

Sana tasiyem ne olur ne olmaz aileni bilgilendir, haberdar et önceden. Bir sey olursa dediğim gibi TG artik gizli olmaktan cikti, şikayet edersin.

Panel varsa işin içinde 7 sülalenize kadar görebiliyorlar. Adresiniz dahil. Yoksa ben de bir telefon numarası sallayip tutturabilirim, 1 olmaz 2 olmaz 3 olur...
Dua edelim de olmasın o zaman, zararın neresinden dönersen kardır hesabı. Şu an bu işe devam ediyor olma ihtimalim de vardı. Belki ileride başım büyük ağrıyacaktı.

Ayrıca WP'dan Telegram'a gectiklerine göre ben dolandiriciyim diye bağırıyorlar. Ancak birkaç hafta önce Telegram artık gizli olmaktan çıktı, veri paylaşıyor. Son olaylardan dolayı bu siralar panel kullananlara da dikkat ediliyor...

Sana tasiyem ne olur ne olmaz aileni bilgilendir, haberdar et önceden. Bir sey olursa dediğim gibi TG artik gizli olmaktan cikti, şikayet edersin.
Tavsiye için teşekkürler. :)

O tür işleri tavsiye etmem hocam. 3-5 kuruş kazanacağım diye elinizden avcunuzdan olursunuz.

O tür işleri tavsiye etmem hocam. 3-5 kuruş kazanacağım diye elinizden avcunuzdan olursunuz.
Dersimi araştırmaya başladığım an aldım. Bir sürü insan var mış böyle dolandırdım diye işin içinden karlı çıkan ama biraz daha fazla araştırınca gördüm ki bu insanlardan bazıları mahkemelik olmuş. "Bana bir şey olmaz" kafasıyla sessize çekilmek istemedim gün gelir piyango bana vurur diye. Para kiminse yolladım geri. Bu işlere denk gelmiş ve kafası karışık olan varsa da okusun bu yazıyı bulaşmasın böyle işlere. O psikolojiye girmeye değmiyor.

Dersimi araştırmaya başladığım an aldım. Bir sürü insan var mış böyle dolandırdım diye işin içinden karlı çıkan ama biraz daha fazla araştırınca gördüm ki bu insanlardan bazıları mahkemelik olmuş. "bana bir şey olmaz" kafasıyla sessize çekilmek istemedim gün gelir piyango bana vurur diye. Para kiminse yolladım geri. Bu işlere denk gelmiş ve kafası karışık olan varsa da okusun bu yazıyı bulaşmasın böyle işlere. O psikolojiye girmeye değmiyor.

Haklısın hocam, gruptan veya size ulaştıkları yerden ayrılın. Nereden tutsan elinde kalır böyle işlerde 10-20TL için uğraşır durursun.