Signal'in Discord gibi webhook veya Telegram gibi API'si var mı, mesaj göndermek için?

Hayır, Signal’in Discord veya Telegram gibi bir API’si yoktur. Signal, kullanıcı gizliliğine büyük önem verir ve bu nedenle üçüncü taraf uygulamaların veya hizmetlerin Signal kullanıcı verilerine erişmesine izin vermez. Bu, Signal’in güvenlik modelinin bir parçasıdır ve kullanıcıların kişisel verilerini korumak için tasarlanmıştır. Bu nedenle, Signal üzerinden otomatik olarak mesaj göndermek için bir API veya webhook kullanmak mümkün değildir. Bu, Signal’in kullanıcı gizliliği ve güvenliği konusundaki taahhüdünün bir parçasıdır. Bu konuda daha fazla bilgi için Signal’in resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hayır tabii ki. İlla ki bulunurlardı.
MİT'in güzel oyuncakları vardır.
Yani ağ analizi, davranış analizi vs. benim aklıma gelenler. Elbet bu işin altında başka bir şey yatıyordur, yani tamamen saklanabilirlerdi demek yanlış olur.
E ozaman şu an ülkeye en büyük zarar veren panelciler neden bulunamıyor? Evime polis gönderdiler, 3 gün boyunca kapıda ödemeli yemek siparişi verdiler, kapıda ödemeli erotik ürünler gönderdiler, çalıntı kredi kartı ile klavye gönderdiler. Klavyeyi karakola bırakmaya gittiğimde ise "bunlar büyük ihtimalle bulunamayacak sen sadece bunları engelle bir daha muhattap olma ben senin ifadeni aldım için rahat olsun" dediler.

E ozaman şu an ülkeye en büyük zarar veren panelciler neden bulunamıyor? Evime polis gönderdiler, 3 gün boyunca kapıda ödemeli yemek siparişi verdiler, kapıda ödemeli erotik ürünler gönderdiler, çalıntı kredi kartı ile klavye gönderdiler. Klavyeyi karakola bırakmaya gittiğimde ise "bunlar büyük ihtimalle bulunamayacak sen sadece bunları engelle bir daha muhattap olma ben senin ifadeni aldım için rahat olsun" dediler.
Polis başka MİT başka. Sence senin evine erotik malzeme gönderen adamla koskoca devletin içine sızmaya çalışana bakan adam aynı mı? :D

Polis başka MİT başka. Sence senin evine erotik malzeme gönderen adamla koskoca devletin içine sızmaya çalışana bakan adam aynı mı? :D
Sadece bana değil kaç tane insana yapılıyor. Zaten bu bilgilere ulaşan biri devletin içine sızmış olmaz mı? Özellikle askerlerimiz için çok tehlikeli bir olay bu. Teröristler, askerlerimizin ailesini bulup tehdit edebilirler. Bu MİT için yeterince önemli bir durum değil mi yani?

Sadece bana değil kaç tane insana yapılıyor. Zaten bu bilgilere ulaşan biri devletin içine sızmış olmaz mı? Özellikle askerlerimiz için çok tehlikeli bir olay bu. Teröristler, askerlerimizin ailesini bulup tehdit edebilirler. Bu MİT için yeterince önemli bir durum değil mi yani?
Abi benim kuzen koskoca dolandırıcı çetesinin Telegram grubuna sızıp polise gitti. Hiçbir şey yapmadılar çünkü uğraşmıyorlar. Yan gelip yatıyorlar.

Direkt olarak MİT'e bildiremiyor muyuz?
Hiyerarşiyi bilmem. Çok bilmiyorum bu konuları. Sadece şunu bilin, ülke tekeri patlamış yokuş aşağı gidiyor.

Yani mizahi olarak anlık CİMER yetkilisi:
1716736576146.webp

Ciddiyet bu ülkede.