Detaylar
Kim cevapladı?İnternette her türlü daha ucuzdur fakat mağazadan alırsanız da kargo şirketlerinin gazabına uğramazsınız. Karar sizin ben olsam internetten alırdım ama büyük ihtimalle.
kliibapz
Yetkin
Mağazadan al, ben öyle yaptım. İnternet sıkıntılı bu tarz şeylerde. Ayrıca Vatan'da ek garanti çok ucuzdu onu da sor. Tabi ne kadar ek garanti veriyorlar bilemiyorum ama rakam olarak ucuz. Hangi cihazı alacağına karar vermediysen zaten mutlaka mağazada incele.
Eğer fiyat farkı çok yoksa mağazadan alman daha mantıklı.
hanthehun1908
Çalışkan
Hocam selam, ben internetten almak gibi bir hata yaptım. Sonra çok uğraştım teşhir falan geldi.
Mağazaya gittim, mağazalarda ilginç bir şekilde bayağı indirim olabiliyor. İnternetten daha ucuza geldi ve yanında soundbar da hediye etmişlerdi. Bence birkaç mağaza gezin. Mağaza dediklerim de; MediaMarkt, Vatan vs.
Mağazaya gittim, mağazalarda ilginç bir şekilde bayağı indirim olabiliyor. İnternetten daha ucuza geldi ve yanında soundbar da hediye etmişlerdi. Bence birkaç mağaza gezin. Mağaza dediklerim de; MediaMarkt, Vatan vs.
Çok pahalı TV'yi bile internetten aldım, hiç bir sıkıntı olmuyor. Vatan gibi saçma sapan yerlere fazladan para yedirmenin lüzumu yok.
Ayrıca TV'yi zaten siz kurmayacaksınız servis kuracak. Eğer bir sorun varsa servis tutanak tutar rahat iade edersiniz.
Ayrıca TV'yi zaten siz kurmayacaksınız servis kuracak. Eğer bir sorun varsa servis tutanak tutar rahat iade edersiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-