Televizyon mağazadan mı alınmalı internetten mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bilgisiz Adam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 151

Bilgisiz Adam

Çalışkan
Merhaba bugün bir TV almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. Mağazalarda bazen ek indirim yapıyorlar. Ama mağazadan alınca da koşulsuz iade hakkımız olmuyor diye biliyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Mağazadan al, ben öyle yaptım. İnternet sıkıntılı bu tarz şeylerde. Ayrıca Vatan'da ek garanti çok ucuzdu onu da sor. Tabi ne kadar ek garanti veriyorlar bilemiyorum ama rakam olarak ucuz. Hangi cihazı alacağına karar vermediysen zaten mutlaka mağazada incele.

Koşulsuz iade hakkın var ama 3,4 ay sonra iade edebiliyorsun. 😀
Satıcılar hep uğraştırıyor ve zaten aldığın ürünün kullanma hevesin de kaçıyor paran da değer kaybediyor.

Hocam selam, ben internetten almak gibi bir hata yaptım. Sonra çok uğraştım teşhir falan geldi.

Mağazaya gittim, mağazalarda ilginç bir şekilde bayağı indirim olabiliyor. İnternetten daha ucuza geldi ve yanında soundbar da hediye etmişlerdi. Bence birkaç mağaza gezin. Mağaza dediklerim de; MediaMarkt, Vatan vs.

Şehrimde bulunan Vatan Bilgisayar'daki satış elemanıyla telefonda görüştüm. Almak istediğim ürünü söyledim, teşhir ürünü var mı mağazanızda gelip görebilir miyim diye. Adam ters ters cevaplar verip suratıma kapattı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt