ysfayd57

Uzman
Arkadaşlar selam, şu uydu değişiminden sonra tüm kanalları ekledim ama Kanal D gelmedi. TKGS yok, ne denediysem olmuyor. Kanal D'nin sitesindeki frekansı girince sinyal kalitesi 0 diyor ve kanal bulmuyor haliyle. LNB ayarında da sinyal kalitem 70-100 arası, ne yaptıysam olmadı.

TKGS yok derken denediniz olmadı mı yoksa televizyonunuzda o özellik mi yok? Yeni uydu kanal işini yaptığınızda bazen kanalları 200lü 300lü sayılara atıyor. Kontrol ettiniz mi orayı?

Tkgs yok derken denediniz olmadı mı yoksa televizyonunuzda o özellik mi yok? Yeni uydu kanal işini yaptığınızda bazen kanalları 200'lü 300'lü sayılara atıyor. Kontrol ettiniz mi orayı?

Direkt o özellik yok frekanları dendikten sonra kanal listesini alfabeye göre sıralayıp öyle kontrol ediyorum gözden kaçırmam imkansız.

Direkt o özellik yok frekanları dendikten sonra kanal listesini alfabeye göre sıralayıp öyle kontrol ediyorum gözden kaçırmam imkansız.
Manuel ararken hangi frekansları yazıyorsunuz? Bana kalırsa karıştırmayın derim, TKGS otomatik kanalları arayıp ekliyor, benim bir tvde var bütün kanallar eklendi, ikincisine 3 saat uğraştım, kanal 7 yok bende de. Sizin televizyonda kanal ekle diye bir şey varsa, özel frekans falan yazabiliyorsanız oradan Kanal d'nin değerlerini girebilirsiniz.

Manuel ararken hangi frekansları yazıyorsunuz? Bana kalırsa karıştırmayın derim, TKGS otomatik kanalları arayıp ekliyor, benim bir tvde var bütün kanallar eklendi, ikincisine 3 saat uğraştım, kanal 7 yok bende de. Sizin televizyonda kanal ekle diye bir şey varsa, özel frekans falan yazabiliyorsanız oradan Kanal d'nin değerlerini girebilirsiniz.
Tüm kanalların gittiği gün TV'nin tüm kanallarını sıfırlayıp otomatik arattım. Zaten gelmeyen pek çok kanal oldu; onları da ayrı ayrı ekledim. Kanal D için 12245, 12380, 11976, 11977 gibi internetteki yapay zekâda söylenen tüm kanalları denedim. Türksat'ın toplu kanallar içeren frekansları da vardı; onları da denedim ama olmadı.

Televizyoncuya götürsem benim denediğim yolu denerse o da yapamaz, hadi yaptı diyelim, gereksiz para ister gibime geliyor.

Selamlar. Uydu ayarlarından DiSEqC ayarını değiştirmeyi deneyin. Bir de eğer kanal arama ekranında varsa kanalları tararken DVBS2 seçeneğini seçin.