Arkadaşlar selam, şu uydu değişiminden sonra tüm kanalları ekledim ama Kanal D gelmedi. TKGS yok, ne denediysem olmuyor. Kanal D'nin sitesindeki frekansı girince sinyal kalitesi 0 diyor ve kanal bulmuyor haliyle. LNB ayarında da sinyal kalitem 70-100 arası, ne yaptıysam olmadı.
Detaylar
Kim cevapladı?Tkgs yok derken denediniz olmadı mı yoksa televizyonunuzda o özellik mi yok? Yeni uydu kanal işini yaptığınızda bazen kanalları 200'lü 300'lü sayılara atıyor. Kontrol ettiniz mi orayı?
Direkt o özellik yok frekanları dendikten sonra kanal listesini alfabeye göre sıralayıp öyle kontrol ediyorum gözden kaçırmam imkansız.
Manuel ararken hangi frekansları yazıyorsunuz? Bana kalırsa karıştırmayın derim; TKGS otomatik kanalları arayıp ekliyor. Benim bir TV'de bütün kanallar eklendi, ikincisine 3 saat uğraştım, Kanal 7 yok bende de. Sizin televizyonda kanal ekle diye bir şey varsa, özel frekans falan yazabiliyorsanız oradan Kanal D'nin değerlerini girebilirsiniz.Direkt o özellik yok frekanları dendikten sonra kanal listesini alfabeye göre sıralayıp öyle kontrol ediyorum gözden kaçırmam imkansız.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm kanalların gittiği gün TV'nin tüm kanallarını sıfırlayıp otomatik arattım. Zaten gelmeyen pek çok kanal oldu; onları da ayrı ayrı ekledim. Kanal D için 12245, 12380, 11976, 11977 gibi internetteki yapay zekâda söylenen tüm kanalları denedim. Türksat'ın toplu kanallar içeren frekansları da vardı; onları da denedim ama olmadı.Manuel ararken hangi frekansları yazıyorsunuz? Bana kalırsa karıştırmayın derim; TKGS otomatik kanalları arayıp ekliyor. Benim bir TV'de bütün kanallar eklendi, ikincisine 3 saat uğraştım, Kanal 7 yok bende de. Sizin televizyonda kanal ekle diye bir şey varsa, özel frekans falan yazabiliyorsanız oradan Kanal D'nin değerlerini girebilirsiniz.
Televizyoncuya götürsem benim denediğim yolu denerse o da yapamaz, hadi yaptı diyelim, gereksiz para ister gibime geliyor.
Themir 110
Üstün
Arkadaşlar selam, şu uydu değişiminden sonra tüm kanalları ekledim ama kanal D gelmedi. Tkgs yok, ne denediysem olmuyor. Kanal D'nin sitesindeki frekansı girince sinyal kalitesi 0 diyor ve kanal bulmuyor haliyle. LNB ayarında da sinyal kalitem 70-100 arası, ne yaptıysam olmadı.
Gerçekten hiç kimseye bir şey öğretememişim rehberlerimde, neyse çözüm bende.
- Uydu: Türksat 4A.
- Frekans: 12245 MHz.
- Polarizasyon: H (yatay).
- Sembol oranı (symbol rate): 27500.
- FEC: 5/6.
- Modülasyon: DVB-S2 8PSK.
- Şebeke araması açık.
Rehberi de buraya ekleyeyim, birkaç kişinin işine yarasa ne mutlu bana.
D-Smart Tivibu ve Digitürk abonelerinin yapması gerekenler 15 Ağustos'u 16 Ağustos'a bağlayan gece cihazımızı kapatacağız fakat fişten çekmeyeceğiz. Bunun harici hiçbir şey yapmalarına gerek yok (not: Bazı Tivibu cihazları güncellemede sorun çıkarıyor, burada da ayarlardan ilk kurulumu tekrar yaparak çözebilirsiniz).
Cihazınız TKGS destekliyse yine hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Peki, cihazınızın TKGS destekli olduğunu nasıl anlarsınız?
1: Cihazınızın kutusunda TKGS logosu varsa.
2:
Cihazınız TKGS destekliyse yine hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Peki, cihazınızın TKGS destekli olduğunu nasıl anlarsınız?
2:
- Kanal kurulumu / uydu ayarları bölümüne girin.
- Arama modları veya kanal tarama...
- Themir
- hakkında uydu yeni
- Forum: Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu frekansı deniyorum, şebeke araması da açık ama olmuyor. Bir de modülasyon dediğiniz nedir, bilmiyorum; öyle bir seçenek göremedim.Gerçekten hiç kimseye bir şey öğretememişim rehberlerimde, neyse çözüm bende.
Şebeke araması açık olmazsa istediğiniz kadar uğraşın, olmaz.
- Uydu: Türksat 4A.
- Frekans: 12245 MHz.
- Polarizasyon: H (yatay).
- Sembol oranı (symbol rate): 27500.
- FEC: 5/6.
- Modülasyon: DVB-S2 8PSK.
- Şebeke araması açık.
Rehberi de buraya ekleyeyim, birkaç kişinin işine yarasa ne mutlu bana.
D-Smart Tivibu ve Digitürk abonelerinin yapması gerekenler 15 Ağustos'u 16 Ağustos'a bağlayan gece cihazımızı kapatacağız fakat fişten çekmeyeceğiz. Bunun harici hiçbir şey yapmalarına gerek yok (not: Bazı Tivibu cihazları güncellemede sorun çıkarıyor, burada da ayarlardan ilk kurulumu tekrar yaparak çözebilirsiniz).
2:
- Kanal kurulumu / uydu ayarları bölümüne girin.
- Arama modları veya kanal tarama...
- Themir
- hakkında uydu yeni
- Forum: Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın
Sinyal kalitesi 0 arattığımda da hiç bir şey bulmuyor haliyle
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Themir 110
Üstün
Hocam bu frekansı deniyorum, şebeke araması da açık ama olmuyor. Bir de modülasyon dediğiniz nedir, bilmiyorum; öyle bir seçenek göremedim.
Sinyal kalitesi 0 arattığımda da hiçbir şey bulmuyor haliyle.
Polarizasyonu seçiyor musunuz bir de şebeke arama kapalı sanırım fotoğrafta etkinleştire başat mısınız bir de nasıl bir hata alıyorsunuz bunları fotoğraflayın lütfen.
Polarizasyonu seçiyor musunuz bir de şebeke arama kapalı sanırım fotoğrafta etkinleştire başat mısınız bir de nasıl bir hata alıyorsunuz bunları fotoğraflayın lütfen.
Polarizasyon seçme diye bir şey göremedim şebeke arama açık hali o 2 seçenek var biri devre dışı biri etkinleştir şu an açık.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Motorine 6,62 TL zam geldi, litre fiyatı 100 TL'ye yaklaştı
- Caner Uncu
-
-
-
-