Detaylar
Kim cevapladı?Bağlantıda biri gamepad sürücülerinden dolayı sorun yaşamış. Benzer bir sürücü sorunu olabilir. Çevre birimleri(fare, klavye vb.) veya Asus, MSI vb. markaların ürettiği uygulamalardan da bu sorunu yaşayanlar olmuş. Yani sürücü, Steam vb. dışında harici yüklediğiniz yazılımları kaldırın. Sürücü güncellemelerini doğru ve eksiksiz yaptığınızdan emin olun.
- Makaleler
- 43
Biraz oynayın bakalım. Shaderlar, harita dosyaları vs. daha yeni yeni yükleniyor olabilir diye düşünüyorum.
Hocam bir haftadır böyle. yüklenmiştir diye tahmin ediyorum?
Güncellemeler doğru ve eksiksiz. Korsan vesaire uygulama kullanmıyorum. ASUS MSI gibi şirketlerin yazılımları yüklü değil. Ek donanım için de herhangi bir yazılım yüklü değil.
Bağlantıda biri gamepad sürücülerinden dolayı sorun yaşamış. Benzer bir sürücü sorunu olabilir. Çevre birimleri(fare, klavye vb.) Veya ASUS, MSI vb. markaların ürettiği uygulamalardan da bu sorunu yaşayanlar olmuş. Yani sürücü, Steam vb. dışında harici yüklediğiniz yazılımları kaldırın. Sürücü güncellemelerini doğru ve eksiksiz yaptığınızdan emin olun.
Güncellemeler doğru ve eksiksiz. Korsan vesaire uygulama kullanmıyorum. ASUS MSI gibi şirketlerin yazılımları yüklü değil. Ek donanım için de herhangi bir yazılım yüklü değil.
tifosii
Uzman
SSD'yemi kurdunuz?
Evet M.2 SSD.
Son güncelleme ile performans sorunu yaşayanlar var mış. Çözümü ise Steam arayüzünü CS2 için kapatarak çözmüşler. Benzer bir gecikmeyi belki bu performans sorunu yaşatıyor olabilir. Arayüzü kapatıp test eder misiniz?
Son güncelleme ile performans sorunu yaşayanlar var mış. Çözümü ise Steam arayüzünü CS2 için kapatarak çözmüşler. Benzer bir gecikmeyi belki bu performans sorunu yaşatıyor olabilir. Arayüzü kapatıp test eder misiniz?
İşe yaramadı hocam.
Biraz oynayın bakalım. Shaderlar, harita dosyaları vs. daha yeni yeni yükleniyor olabilir diye düşünüyorum.
"Compiling shaders" olayı her defasında çıkıyor karşıma. Üstesinden gelemedim. Önceden 10 saniyede giriyordum şimdi takım arkadaşlarım şikayet etmeye başladılar. Ne yapmam gerekli?
Son düzenleme:
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-