5442

Uzman
Önceki Windows'um hatalı çalıştığından dolayı temiz kurulum yapmayı denedim ve kurulumdan sonra CS2'de 20 saniyede girerken haritalara şimdi 2 dakikayı buluyor. Sorun ne, nasıl gidebilirim?

Bağlantıda biri gamepad sürücülerinden dolayı sorun yaşamış. Benzer bir sürücü sorunu olabilir. Çevre birimleri(fare, klavye vb.) veya Asus, MSI vb. markaların ürettiği uygulamalardan da bu sorunu yaşayanlar olmuş. Yani sürücü, Steam vb. dışında harici yüklediğiniz yazılımları kaldırın. Sürücü güncellemelerini doğru ve eksiksiz yaptığınızdan emin olun.

Hocam bir haftadır böyle. yüklenmiştir diye tahmin ediyorum?

Bağlantıda biri gamepad sürücülerinden dolayı sorun yaşamış. Benzer bir sürücü sorunu olabilir. Çevre birimleri(fare, klavye vb.) Veya ASUS, MSI vb. markaların ürettiği uygulamalardan da bu sorunu yaşayanlar olmuş. Yani sürücü, Steam vb. dışında harici yüklediğiniz yazılımları kaldırın. Sürücü güncellemelerini doğru ve eksiksiz yaptığınızdan emin olun.

Güncellemeler doğru ve eksiksiz. Korsan vesaire uygulama kullanmıyorum. ASUS MSI gibi şirketlerin yazılımları yüklü değil. Ek donanım için de herhangi bir yazılım yüklü değil.

Son güncelleme ile performans sorunu yaşayanlar var mış. Çözümü ise Steam arayüzünü CS2 için kapatarak çözmüşler. Benzer bir gecikmeyi belki bu performans sorunu yaşatıyor olabilir. Arayüzü kapatıp test eder misiniz?

İşe yaramadı hocam.

Biraz oynayın bakalım. Shaderlar, harita dosyaları vs. daha yeni yeni yükleniyor olabilir diye düşünüyorum.

"Compiling shaders" olayı her defasında çıkıyor karşıma. Üstesinden gelemedim. Önceden 10 saniyede giriyordum şimdi takım arkadaşlarım şikayet etmeye başladılar. Ne yapmam gerekli?

Son düzenleme: