Hâla daha AKP kazanırsa (sanmıyorum) AKP'li akrabarla ilişkimi keseceğim.![]()
Keşke WhatsApp özelligi gibi hayattan engelleyebilsek hayatı simülasyon sanıyordum daha kodlamamışlar
Hâla daha AKP kazanırsa (sanmıyorum) AKP'li akrabarla ilişkimi keseceğim.![]()
Keşke WhatsApp özelligi gibi hayattan engelleyebilsek hayatı simülasyon sanıyordum daha kodlamamışlar![]()
Diğer ülkelerin iyi kodlandığı ama bu ülkenin baştaki yaşlı bir adam yüzünden yarım kodlandığı, hatalı koflandoğı bilgisine ulaştım.![]()
Tek asgari ücrete değil emekli maaşına'da zam gelmeyecek. Zaten şunu anlamıyorum zam bekleyen insanlar sürekli döngü halindeydi asgari ücrete zam emekli maaşına memur maaşına zam. Sen maaşlara zam getirirsin ama ürünlere ihtiyaç ürünlerine ete süte zam getirirsen insanlara yaptığın zam gene ezilir hiçbir faydası olmaz. Maaşa zam hiçbir zaman çözüm olamaz enflasyon düşmedikçe refaha kavuşmadıkça maaşa istediğin kadar zam getir. Ben acıyorum arkadaş kimsenin boğazına doğru dürüst et süt faydalı bir besin girmiyor Adam'da gidiriyor makarna yiyor sonra beyni duruyor. Teknoloji çağındayız artık şu eski kafalardan çıkarım yok orada sıra var mış yok elektrikler kesiliyormuş eczanelerde orada burada sıra var mış hep milleti böyle uyutuyorlar fakat teknoloji geliştikçe ülke'de gelişti yani keramet Akparti'de değil. Fakat akparti gitti Atatürk'ün emanet ettiği toprakların fabrikaların çoğunu araplara sattı ülkenin geçmiş ekonomisini öyle düzeltti şimdi satacak bir şey'de kalmadığı için ekonomi bu halde. Twitter'da orada burada besleyeceğin trolleri ete süte tarıma yatırsaydın Belki'de böyle ülke bitik ekonomi cansız kötü olmayacaktı. İnsanlar bu fakirlikle bu kötü gidişatla uğraşırken üstüne sizin yaptığınız hataları şatafatlı hayatlarınızın bedelini öderken AKP'li milletvekilleri kalkıp Istakoz'un fotoğrafını çekip paylaşırken hava atarken millet Bayram'da uçak bileti bile alamazken otobüs bileti bile zar zor alırken Bayram'da bazılarının durumu olmadığı için köyüne bile gidemezken AKP'li milletvekili Maldivler'de şatafatlı bayram kutlayıp hava olsun diye sosyal medyada paylaştığında tepkiler üzerine kaldırırsa Rolex saatler takarken bu ülkeye istediğin kadar zam getir onu yap bunu yap düzelmez millet sizin şatafatlı hayatınızın bedelini ödüyor yazıktır günahdır!
AKP milletvekilleri şatafatlı hayatlarına son verirse veya az gezseler Mercedes Ferrari Porsche arabalarını satıp daha az benzin harcayan veya vatandaşların kullandığı daha ucuz arabalarını alsalar belki fiyatlara indirim gelir fakat bundan ötesi zor şatafatlı hayatlarına son vermedikçe imkansız. Erdoğan sabır istiyormuş düşünceniz nedir?Fiyatlara indirim gelsinde asgari ücret zamını kimse beklemez kaşıkla veriyorlar kepçeyle alıyorlar.
Aynen öyle hocam. Hükümet Mercedes'leri lüks arabaları satıp normal arabaya binmedikçe AKP'li milletvekilleri istakoz maldiv gibi lüks şatafatlı hayatlarına son vermedikçe enflasyon düşmez düşemez refaha çıkamayız.Hiç fark etmez, enflasyonun ineceğine inananlar için elimde bi' köprü var.
Öyle tabii, halkı ikna etmen gerek her şeyden önce ki onu da yapabilmen için yapısal reformlar gerek. Onun için de hukuk gerek onun için de Erdoğan'ın gitmesi gerek. İşin içinden çıkılmaz.Aynen öyle hocam. Hükümet Mercedes'leri lüks arabaları satıp normal arabaya binmedikçe AKP'li milletvekilleri istakoz maldiv gibi lüks şatafatlı hayatlarına son vermedikçe enflasyon düşmez düşemez refaha çıkamayız.