Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Uzak bağlantı ile kontrol edildi.
Dosya yolu: C:\Windows\Temp\cpuz158\cpuz158_x64.sys dosyası ASUS servisi tarafından her başlangıçta oluşturuluyor ve kilitleniyor. ASUS servisi bu dosyaya ihtiyaç duyuyor ve silinmesini engelliyor.
Dosya güvenilir. İçinizin rahat olması için antivirüslere de taratıyorum: VirusTotal
Dosya yolu: C:\Windows\Temp\cpuz158\cpuz158_x64.sys dosyası ASUS servisi tarafından her başlangıçta oluşturuluyor ve kilitleniyor. ASUS servisi bu dosyaya ihtiyaç duyuyor ve silinmesini engelliyor.
Dosya güvenilir. İçinizin rahat olması için antivirüslere de taratıyorum: VirusTotal
Evet, anakartın kendi yazılımı. Yardımcı araç olarak kullanılıyor ve sürücü olarak yükleniyor.Yüklü olmasına gerek yok. Onun bir ara yüzü var ve o arayüzünü kullanan başka programlar var bilgisayarınızda. Mesela sistemin, anakartın kendi yazılımı varsa arka planda CPU-Z API'sini kullanıyor olabilir. O API yüzünden de devrede olabilir.
CPU-Z programının klasörü.Merhaba.tempdosyamda silinmeyen bir dosya var, CPUID diye. Diğer adı PUZ158. Bu nedir?
Ama yüklü değil ve hiç yüklemedim.
CPU-Z şu anda açıksa silinmemesi normal. Ayrıca bu, önemsemeniz gereken bir şey değil. Yine de isterseniz bu programla o klasörü kullanan programı bulabilirsiniz:
Windows'ta bilinmeyen bir şey tarafından engellenen dosyaları silmek için ücretsiz bir araçtır.
- Enes3078
- dosya erişime açık değil dosyayı kullanan programlar erişim engellendi hatası lockhunter
- Sistem Araçları
Görev yöneticisinden görevine son verip tekrardan deneyin.
Yüklü olmasına gerek yok. Onun bir ara yüzü var ve o arayüzünü kullanan başka programlar var bilgisayarınızda. Mesela sistemin, anakartın kendi yazılımı varsa arka planda CPU-Z API'sini kullanıyor olabilir. O API yüzünden de devrede olabilir.
Görev Yöneticisi'nden görevine son verip tekrardan deneyin.
Bulamadım baktım CPU yazdığım gibi hiçbir şey cıkmıyor.
Yüklü olmasına gerek yok. Onun bir ara yüzü var ve o arayüzünü kullanan başka programlar var bilgisayarınızda. Mesela sistemin, anakartın kendi yazılımı varsa arka planda CPU-Z API'sini kullanıyor olabilir. O API yüzünden de devrede olabilir.
Eminmsiniz boyut 43.5KB virüs değildir değil mi?
Bulamadım baktım CPU yazdığım gibi hiçbir şey cıkmıyor.
Sayın @Recep Baltaş'ın dediği gibi API devrede olabilir.
Anakartımın modeli ASUS.
Sayın @Recep Baltaş'ın dediği gibi API devrede olabilir.
Peki o nedir bir bilgim yok.
Virüs olmasına pek imkan vermiyorum.Bulamadım baktım CPU yazdığım gibi hiçbir şey cıkmıyor.
Eminmsiniz boyut 43.5KB virüs değildir değil mi?
Yeni konular
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor