Kardeşim; ürünü sıkıntılı olup olmadığını adamlara kanıtlamadığın müddetçe adamlar sana bu hakkı sağlamayacaklar, ayrıca bu hakkı kullandırıp kullandırmama haklarını da ellerinde tutuyorlar.
Yani gidip sen ürünü ya imha edeceksin öyle iade isteyeceksin, ya da o bozuk ürün elinde duracak ve iade vermeyecekler. Bu kadar basit.

Ben de aynı tepkiyi vermiştim.

Ürünü neden bozayım ve iade edeyim? O kadar düştük mü halk olarak?

Ürünü neden bozayım ve iade edeyim? O kadar düştük mü halk olarak?
Kardeşim dediğimi anlamama konusunda direttiğini düşünüyorum.
Diyorum ki; Ürün eğer bozuksa ve sen bunu iadeye vermek istiyorsan adamlara bozuk olduğunu kanıtlamak zorundasın, kanıtlayamıyorsan da ürünü imha edip o şekilde iade talebi oluşturacaksın. Öteki türlü keyfî iade olarak nitelendirilir ve adamlar senin iadeni kabul etmeyebilir.

Merhaba, Ajazz AJ159Pro aldım. Fakat ürünün dongleı bozuk geldi, ben de bu fareyi arkada dekor olarak kullanacağım. Fakat Temu'da normalde ilk iadeniz ücretsizken, yani ürünü göndermezken, bu sefer benden para iadesi için ürünü geri istiyorlar. Ne yapabilirim?
Ürünü göndermeniz gerekir. Kablolu kullanma imkanınız var çünkü. Ürünü gönderin, iadenizi alın. Zor değil. İstanbul'da oluyor iadesi, Çin'e ulaşmasını beklemiyorsunuz. Aynı Amazon, Trendyol, Hepsiburada iadesinden farksiz. MNG'ye kod veriyorsunuz, 2-3 bilemedin 4 gün içinde iade gerçekleşiyor.

Kardeşim dediğimi anlamama konusunda direttiğini düşünüyorum.
Diyorum ki; Ürün eğer bozuksa ve sen bunu iadeye vermek istiyorsan adamlara bozuk olduğunu kanıtlamak zorundasın, kanıtlayamıyorsan da ürünü imha edip o şekilde iade talebi oluşturacaksın. Öteki türlü keyfî iade olarak nitelendirilir ve adamlar senin iadeni kabul etmeyebilir.
Tamamdır gerekli olan videoyu çekip gönderdim, geri dönüş yapacaklar.

Ürünü göndermeniz gerekir. Kablolu kullanma imkanınız var çünkü. Ürünü gönderin, iadenizi alın. Zor değil. İstanbul'da oluyor iadesi, Çin'e ulaşmasını beklemiyorsunuz. Aynı Amazon, Trendyol, Hepsiburada iadesinden farksiz. MNG'ye kod veriyorsunuz, 2-3 bilemedin 4 gün içinde iade gerçekleşiyor.
Hocam dongle ile 8k'ya kadar çıktığı için almıştım. Peki para da aynı şekilde 4 gün içerisinde geliyor mu?