Temu'dan Ajazz AJ159 Pro alınır mı?

Geçen indirimde vergi ile beraber 700 liraya kadar inmişti ben "159p" modelini kullanıyorum çok memmunum.

Gümrük bu aralar sıkıntı galiba, Temudan zaten gümrükten geçmeyecek bir şey alamıyorsunuz uyarı veriyor. Scyrox v6 veya v8 önerebilirim ben de. Ben AJ159 Pro kullanıyorum ama birkaç ay oldu alalı, sorunsuz geçti.

Kanka bütçem 3K sadece Ajazz AJ159 sordum zaten dediğim gibi aklımda scyrox V6 var.

Bütçe yetiyorsa Scryox V6 gayet iyidir Razer Focus Pro ile aynı sensöre sahip diye biliyorum en kaliteli sensörlerden bir tanesine sahip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe yetiyorsa Scryox V6 gayet iyidir Razer Focus Pro ile aynı sensöre sahip diye biliyorum en kaliteli sensörlerden bir tanesine sahip.
PixArt 3950. Evet Focus Pro ile aynı sensörler diyebiliriz. Ayrıca piyasada ki en güçlülerden biri değil, direkt olarak en güçlüsü.

PixArt 3950. Evet Focus Pro ile aynı sensörler diyebiliriz. Ayrıca piyasada ki en güçlülerden biri değil, direkt olarak en güçlüsüsü.
Benim de aklımda zaten Scyrox v6 vardı ancak birazcık fiyatı fazla ben de alternatiflerini araştırıyorum. Ama büyük ihtimal Scyrox v6 alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…