Detaylar
Kim cevapladı?Fallegan
Uzman
Gümrük bu aralar sıkıntı galiba, Temudan zaten gümrükten geçmeyecek bir şey alamıyorsunuz uyarı veriyor. Scyrox v6 veya v8 önerebilirim ben de. Ben AJ159 Pro kullanıyorum ama birkaç ay oldu alalı, sorunsuz geçti.Yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Aklımda Ccyrox V6 vardı ancak fiyatı biraz fazla olduğu için biraz araştırdım Ajazz AJ159 Pro'yu buldum. Scyrox V6 ile çoğu özelliği aynı sadece MCU farkı var diye biliyorum ama aralarında 2000 TL fark var. Temu'da 1100 TL'ye satılıyor mouse Temu'da gümrük problemleri duyduğum için Akakçe'den baktım ve 2000 TL'ye buldum. Temu biraz absürt bir fiyata sattığı için inandırıcı gelmiyor. Temu güvenilir mi?
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
@springtrap 3K bütçeniz varsa sakın AJ159 almayın. Scyrox ile AJ159 kesinklikle aynı değil. Kalite olarak aralarında dağlar kadar fark var.
LightRockS1
Çalışkan
Kanka bütçem 3K sadece Ajazz AJ159 sordum zaten dediğim gibi aklımda scyrox V6 var.
Bütçe yetiyorsa Scryox V6 gayet iyidir Razer Focus Pro ile aynı sensöre sahip diye biliyorum en kaliteli sensörlerden bir tanesine sahip.
Son düzenleyen: Moderatör:
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
PixArt 3950. Evet Focus Pro ile aynı sensörler diyebiliriz. Ayrıca piyasada ki en güçlülerden biri değil, direkt olarak en güçlüsü.Bütçe yetiyorsa Scryox V6 gayet iyidir Razer Focus Pro ile aynı sensöre sahip diye biliyorum en kaliteli sensörlerden bir tanesine sahip.
springtrap
Çalışkan
Benim de aklımda zaten Scyrox v6 vardı ancak birazcık fiyatı fazla ben de alternatiflerini araştırıyorum. Ama büyük ihtimal Scyrox v6 alacağım.PixArt 3950. Evet Focus Pro ile aynı sensörler diyebiliriz. Ayrıca piyasada ki en güçlülerden biri değil, direkt olarak en güçlüsüsü.
Kanka bütçem 3K sadece Ajazz AJ159 sordum zaten dediğim gibi aklımda scyrox V6 var.
O bütçede bence de en iyisi Scyrox olacaktır.
springtrap
Çalışkan
G203 kronik var daha önce kullandım scroll bozuk.