springtrap

Çalışkan
Yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Aklımda Ccyrox V6 vardı ancak fiyatı biraz fazla olduğu için biraz araştırdım Ajazz AJ159 Pro'yu buldum. Scyrox V6 ile çoğu özelliği aynı sadece MCU farkı var diye biliyorum ama aralarında 2000 TL fark var. Temu'da 1100 TL'ye satılıyor mouse Temu'da gümrük problemleri duyduğum için Akakçe'den baktım ve 2000 TL'ye buldum. Temu biraz absürt bir fiyata sattığı için inandırıcı gelmiyor. Temu güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1100TL ise unutun zaten, gümrükten geçemez o.
30 dolar güncel olarak 1100 TL'den fazla.
Kanka Temu'dan alacağınıza gidin Logitech'in 1K ve altı fareları var gayet de kaliteli yani G203'ü 3 yıldır kullanıyorum 8K DPI. Hiçbir sorununu da görmedim.
Bu bütçelerde çok seçenek yok tabii, ama Logi'nin 1k altı mouse'leri çok kalitesiz ürünler.

30 dolar güncel olarak 1100 TL'den fazla.

Bu bütçelerde çok seçenek yok tabii ama Logi'nin 1K altı Mouse'leri çok kalitesiz ürünler.

Şahsen ben test ettim herhangi bir kalitesizliklerini görmedim. Sadece kronik sorunları çıkabiliyor ama o da çok nadir şahsen ben Logitech G203'ü 3 yıldır kullanıyorum 1.5k faredan da aynı performansı almıştım bundan da. Ama senin tercihin tabii.

Yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Aklımda Ccyrox V6 vardı ancak fiyatı biraz fazla olduğu için biraz araştırdım Ajazz AJ159 Pro'yu buldum. Scyrox V6 ile çoğu özelliği aynı sadece MCU farkı var diye biliyorum ama aralarında 2000 TL fark var. Temu'da 1100 TL'ye satılıyor mouse Temu'da gümrük problemleri duyduğum için Akakçe'den baktım ve 2000 TL'ye buldum. Temu biraz absürt bir fiyata sattığı için inandırıcı gelmiyor. Temu güvenilir mi?

Temu platform olarak fena değil ancak satıcı güvenilir mi orası şüpheli. Temu'da 1 TB flash falan satanlarda vardı çok ucuza YouTube'da testini yaptıkları zaman aslında sadece gösterişen böyle ürünlerin pazarlandığını göstermişlerdi. Yani aynı durum eğer ki satıcı yetkili satıcı değilse Mouse'da da yaşanabilir. SteelSeries Prime bakabilirsiniz kendim de kullanıyorum mükemmel mouse.

Temu platform olarak fena değil ancak satıcı güvenilir mi orası şüpheli. Temu'da 1 TB flash falan satanlarda vardı çok ucuza YouTube'da testini yaptıkları zaman aslında sadece gösterişen böyle ürünlerin pazarlandığını göstermişlerdi. Yani aynı durum eğer ki satıcı yetkili satıcı değilse Mouse'da da yaşanabilir. SteelSeries Prime bakabilirsiniz kendim de kullanıyorum mükemmel mouse.

Bütçem 3 bin TL sadece Ajazz AJ159 sordum zaten dediğim gibi aklımda Scyrox V6 var.