Merhaba arkadaşlar, bu Temu'da satılan Kodak SSD bayağıdır satışta. buradan alan insanlar da var, hiç testini atan yok mu?
İlk gün testi, bir ay testi, üç ay testi falan yok mu?

Sosyal mecralarda okuyorum, kimisi durmadan veri aktarımı yapınca 15-20 dakika sonra 0'a inip kopmalar oluyor diyor.
Şimdi boşu boşuna 650 lira vermek istemiyorum bu 1TB'lık şeye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bu Temu'da satılan Kodak SSD bayağıdır satışta. buradan alan insanlar da var, hiç testini atan yok mu?

Sosyal mecralarda okuyorum, kimisi durmadan veri aktarımı yapınca 15-20 dakika sonra 0'a inip kopmalar oluyor diyor.
Merhaba bir incelemede performansın fena olmadığı söylenmiş
1733213749600.webp

Dosya Ekleri

• 1733213684422.webp
    1733213684422.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 90

Vermeyin. Sadece ad hakki ile uretilmis bir disk. Değmez. İnceleme dert degil cunku baska bir revizyonda ayni parcalar gelecek diye bir kaide yok.

Katılıyorum uzaktan gelen ürün için hem bekleyeceksiniz hem de 600 küsur verceksiniz Amazon Türkiye'den falan alın.

600(1000TL vergi ile)TL'ye 1TB SSD var ise gönderin alayım :D Bence herkes şunu kaçırıyor: Bu zaten işletim sistemi kurulacak bir SSD türü değil. Oyun veya önemsiz medya depolamak için birebir ki oyunların saveleri zaten farklı yerlere kayıt olabiliyor ya da bulut kayıtları mevcut bence fiyatına bakarsak hiç fena değil performans açısından oyunlarda sıkıntı çıkarmaz böyle bir SSD'ye ihtiyacınız varsa alın.

600(1000TL vergi ile)TL'ye 1TB SSD var ise gönderin alayım :D Bence herkes şunu kaçırıyor: Bu zaten işletim sistemi kurulacak bir SSD türü değil. Oyun veya önemsiz medya depolamak için birebir ki oyunların saveleri zaten farklı yerlere kayıt olabiliyor ya da bulut kayıtları mevcut bence fiyatına bakarsak hiç fena değil performans açısından oyunlarda sıkıntı çıkarmaz böyle bir SSD'ye ihtiyacınız varsa alın.

Şöyle kesinlikle o fiyata tabii ki kacırma ama marka hiç duyulmamış söyleki testlerde iyi bir veri alıyor yukarıdada paylaştım zaten tam bir fiyat performans bence 1 kere bile olsa sans verebilirsin ama 600 TL dende olmanı istemem üstüne biraz ekle Amazon'dan al kafan ağrımaz 1 gündede gelir :)

Kontrolcüsü SM 2259 XT denmişti Türk forumlarından birinde, hangisi hatırlayamadım. SSD’lerden neredeyse hiç anlamam şahsen, bu işi bilen birisi ürünü alıp her tarafıyla incelese iyi olurdu bence.

Her siparişte aynı donanımla gelir mi o da belli değil, yine de fiyat çok ucuz. Bence cebe atılabilir bir tane 512’lik.

Kontrolcüsü sm 2259 XT denmişti Türk forumlarından birinde, hangisi hatırlayamadım. SSD'lerden neredeyse hiç anlamam şahsen, bu işi bilen birisi ürünü alıp her tarafıyla incelese iyi olurdu bence.

Her siparişte aynı donanımla gelir mi o da belli değil, yine de fiyat çok ucuz. Bence cebe atılabilir bir tane 512'lik.

YouTube'da videosu var buraya link atamıyorum diye biliyorum ismini yazıp direk bulabiliyorsun.