Planlanmıyor Tepkilere palyaço emojisi eklensin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aerolona
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fazladan ifadeyi gereksiz buluyorum tamamen, bu kadarı yeterli. Konuyu planlanıyor ekinde görmem bile şaşırmama yetti.

Güzel olur gelmesi, görüş/eleştiri ayağına zırvalayanları haklayabiliriz tek hamleyle

Eksimi artı yaptım sırf bu sebepten

Dediğim gibi, şu emoji mevzusu artık bitsin. Şu tarz emojiler forumun kalitesini kirletir, yıpratır. 7 emoji var işte daha ne olsun diyorum şu anda.
Konu hala oylamada olumlu durumda. Forum neden ekstra ve anlamsız emojiler istiyor anlayamıyorum.

Konu hala oylamada olumlu durumda. Forum neden ekstra ve anlamsız emojiler istiyor anlayamıyorum.
Ben de dünden beri bunu düşünüyorum. Bu fikir milletin neden hoşuna gitti, hoşuna gittiyse dışarıdan bir insanın bunu garip görüp görmeyeceğini neden düşünmediler, bilemiyorum.

Ben de dünden beri bunu düşünüyorum. Bu fikir milletin neden hoşuna gitti, hoşuna gittiyse dışarıdan bir insanın bunu garip görüp görmeyeceğini neden düşünmediler, bilemiyorum.
Buranın bir teknoloji forumu olduğunu unutuyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…