Tepkilere palyaço emojisi eklensin 
Ben de ilk gördüğümde şaşırdım. En azından "İzleniyor" kategorisine alabilirlerdi.Fazladan ifadeyi gereksiz buluyorum tamamen, bu kadarı yeterli. Konuyu planlanıyor ekinde görmem bile şaşırmama yetti.
Harbiden. Konu planlanıyor eki almış. Neden böyle bir şey yaptılar anlamadım.Fazladan ifadeyi gereksiz buluyorum tamamen, bu kadarı yeterli. Konuyu planlanıyor ekinde görmem bile şaşırmama yetti.
Konu hala oylamada olumlu durumda. Forum neden ekstra ve anlamsız emojiler istiyor anlayamıyorum.Dediğim gibi, şu emoji mevzusu artık bitsin. Şu tarz emojiler forumun kalitesini kirletir, yıpratır. 7 emoji var işte daha ne olsun diyorum şu anda.
Ben de dünden beri bunu düşünüyorum. Bu fikir milletin neden hoşuna gitti, hoşuna gittiyse dışarıdan bir insanın bunu garip görüp görmeyeceğini neden düşünmediler, bilemiyorum.Konu hala oylamada olumlu durumda. Forum neden ekstra ve anlamsız emojiler istiyor anlayamıyorum.
Buranın bir teknoloji forumu olduğunu unutuyorlar.Ben de dünden beri bunu düşünüyorum. Bu fikir milletin neden hoşuna gitti, hoşuna gittiyse dışarıdan bir insanın bunu garip görüp görmeyeceğini neden düşünmediler, bilemiyorum.