Merhaba dostlar, ilk öncelikle sınavda yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. Sınav zamanı TYT son 2 deneme netim (çıkmışlar) 90 ve AYT netlerim ise matematik +30 ve fen için 15-20 civarıydı. Hatta 2022 AYT denemesi yapmıştım ve 35.5 mat 19 fen gelmişti. Sınava girdiğimde ise 27 matematik 30 üstü fen çözdüm. Hemen cevap anahtarını kontrol ettim ve 1 yanlışım vardı matematikten. Zor olduğu için gayet keyfim yerindeydi. Ancak sonuçlar geldiği zaman bittim. Matematik netim TYT için 10 AYT için 7 doğru az gözüküyordu. Aynısını deneme yaparkende yaşıyordum, nörolojiye
Randevu aldım yakında gideceğim. 120k sıralama geldi. Herkes tercih yap gelecek sene ne olacağı belli değil dedi. Ben ise 100k altı beklediğim için içimde ukte kalmasın diye mezuna bıraktım. Sizce bu sene gitsem mantıklı mıydı? Ailem her türlü tam destek bulunacaklarını söylediler ikisini de seçsem de. Ek olarak istediğim bölüm ve üniversite gelmedi ancak alternatif olarak bilgisayar bilimleri gidebiliyordum. Çukurova Üniversitesi depremzede kontejanı açmıştı ondan da yararlanabiliyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yani neden belirsiz geliyor ki
Geçen sene tam ders çalışmaya odaklanmışken deprem oldu. Sene sonuna kadar maddi olarak endişelerim var. Bir bakmışsınız yine biryerlerde deprem olabilir. Özellikle istanbul gibi bir devin bunu yaşaması belki sınavı tamamen iptaline gidebilir. Yıkılan 11 il istanbulun tırnağı bile etmiyor. Yanlış anlamayın, ekonomik açıdan bahsediyorum.

Ek olarak bir kitap 485 ₺. Sene sonuna kadar kaçı görecek kim bilir?

Geçen sene tam ders çalışmaya odaklanmışken deprem oldu. Sene sonuna kadar maddi olarak endişelerim var. Bir bakmışsınız yine biryerlerde deprem olabilir. Özellikle istanbul gibi bir devin bunu yaşaması belki sınavı tamamen iptaline gidebilir. Yıkılan 11 il istanbulun tırnağı bile etmiyor. Yanlış anlamayın, ekonomik açıdan bahsediyorum.

Ek olarak bir kitap 485 ₺. Sene sonuna kadar kaçı görecek kim bilir?
İstanbul'un neresindesin?