Sorun yaşanmadan önce BIOS sıfırlama veya güncelleme işlemi yaptınız mı?

Ekran kartının tam modeli nedir?

Hayır PC kapattım güç düğmesini de kaprıp ekran kartını cıkardım içini açtım termal macun değiştirdim ama biraz taşdı ama ondan dolayı değildir gibime geliyor sonra takıp çalıştırıncıda fanı donuyor ama görüntü yok tam modeli RX 570 4 GB Sapphire tek fanlı model.

Ekran kartının soket kısmını silgi ile bastırmadan temizleyin yuvanın tozunu üfleyin, takarken pinler tam oturmamıştır PSU'da kullanmadığın aynı soket varsa boşta onunla da dene, RAM 2 tane ise 1 tane ile görüntü almayı dene. Anakartta DRAM ışığı yanmıyor mu kırmızı beyaz şeklinde ya da sistem açılıyorken uzun dıt sesi yok mu? İşlemleri doğru yapıyorsan başına iş açmış olabilirsin.

İşe yaramadı anakartta EZ Debug LED olmadığı için bilemiyorum.

Kasanın içini ve ekran kartının HDMI giriş kısmının görüntüsünü paylaşır mısınız?

Sıfır ipucu ile çözmek zor, klavyenin bazı tuşları yanıyor kısmını anlamadım, RGB LED'lerinden mi bahsediyorsunuz?

Kasanın içini ve ekran kartının HDMI giriş kısmının görüntüsünü paylaşır mısınız?

Sıfır ipucu ile çözmek zor, klavyenin bazı tuşları yanıyor kısmını anlamadım, RGB LED'lerinden mi bahsediyorsunuz?

Sadece enter ve pgdn tuşlarının LED'i yanıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_0652.webp
    IMG_0652.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 39
  • IMG_0654.webp
    IMG_0654.webp
    4,5 MB · Görüntüleme: 34