Detaylar
Kim cevapladı?Tearz
Uzman
Düzenli sürülmüş ancak biraz abartılmış. Üstüne Fan koyduğunuzda taşma yapabilir. Bunun olmaması için kenarlarda biraz boşluk bırakmanız daha sağlıklı olurdu.Merhaba, termal macunu değiştirdim yaz ayının gelmesiyle, birlikte 2 sene olmuştu artık.
Kivami ve surulmesi nasıl olmus sizce?
Eki Görüntüle 155671
La hiçbir şey olmaz güzel gayet. Macun iyiyse devam.
İyi bence.
O köşelere kadar macun sürmene gerek yok hocam. İşlemcinin tam ortasına karesel bir macun sürsen yeterli özellikle sınırlara çok gelmemeye çalış. İllaki macun taşması olabiliyor. Macun taşsa bir şey olmaz ama estetik olarak işlemcinde leke olarak kalır ve çıkarmasıda çok zor oluyor o yanlarına falan değdiği zaman. Amd nin yeni işlemci tasarımını bu yüzden pek sevmedim ben.
serkan
Başarılı
Ben de sevmedim, cikintilari da bos birakmak istemiyorum biraz ince iscilikle ince tabaka seklinde surdum. Bosta sicaklik 35 dereceyi gecmiyor. Yukte max 65 derece.O köşelere kadar macun sürmene gerek yok hocam. İşlemcinin tam ortasına karesel bir macun sürsen yeterli özellikle sınırlara çok gelmemeye çalış. İllaki macun taşması olabiliyor. Macun taşsa bir şey olmaz ama estetik olarak işlemcinde leke olarak kalır ve çıkarmasıda çok zor oluyor o yanlarına falan değdiği zaman. Amd nin yeni işlemci tasarımını bu yüzden pek sevmedim ben.
Ince tabaka hocam.Fotoğraftan aşırı net anlaşılmıyor ancak ince bir tabaka ise güzel.
Ince tabaka surdum sogutucuyu koyujca tasma olmasin diye. therma grizzly krynout surdum hocam.@serkan, hocam kenarlara sürmenize gerek yoktu, ancak çok taşma yapmaz gibi duruyor. Eğer hafif dokununca elinize sadece parmak izinizi gösterecek kadar az termal macun bulaşıyorsa, yani el kremi gibi akışkan bir şekilde gelmiyorsa sorun yok demektir.
Macun Krynout.La hiçbir şey olmaz güzel gayet. Macun iyiyse devam.
Hocam kapatiyim dedim her yeri mscun gorsun yoksa kuru sekilde sogutucuya temas eder diye ince tabaka surdum.Kenarlardan 1mm kadar boşluk bırak ki fanı oturttuğunda oluşacak olan yayılım ile taşma yapmasın.
Cok az daha inceltebilirdim diye ben de dusundum hocam. Kenarlari da bos gecmek istemedim isininca daha saglikli olsun diye.Düzenli sürülmüş ancak biraz abartılmış. Üstüne Fan koyduğunuzda taşma yapabilir. Bunun olmaması için kenarlarda biraz boşluk bırakmanız daha sağlıklı olurdu.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
Yeni mesajlar
-