Bütçe
200 TL
@792 Fotoğraf atabilir misin? Anakart kablosunun ekran kartını nasıl eğdiğini çok merak ediyorum.
Fotoğraftan belli olmuyor ancak yine de göndereyim.
IMG_2605.webp

IMG_2604.webp

IMG_2603.webp

@792 Aman amanlık bir eğilik yok, anakart kablosunun en alt kısmı ekran kartının ucuna değiyor sanırsam, kabloyu azıcık ittirsen bence sorun çözülür, eğer olmuyorsa dediğim gibi 3D yazıcıdan çıkarılmış bir destek işini görür, en fazla 50 100 lira oluyorlar.

@792 Aman amanlık bir eğilik yok, anakart kablosunun en alt kısmı ekran kartının ucuna değiyor sanırsam, kabloyu azıcık ittirsen bence sorun çözülür, eğer olmuyorsa dediğim gibi 3D yazıcıdan çıkarılmış bir destek işini görür, en fazla 50 100 lira oluyorlar.
O kırmızı kablonun arkasında bir adet daha siyah kablo var. O kablo büküyor ekran kartını ekran kartı tutucu da termal macun da keyfi şu anlık. Şunu alsan daha iyi olur dediğiniz bir şey var mı?

@792 Sıcaklık normal, kamerada çok belli olmuyor ama sende bi dikkatlice bak, gerçekten aşırı fazla bir eğiklik yoksa sorun olmaz, motoruna aksesuar alabilir veya yoğurtlu köfte yiyebilirsin.

Bitmiş dudak nemlendiricisini güzelce temizledikden sonra içine siyah pilot kalem kapağı koyuyorsun. Çift taraflı bant ile sabitliyorsun. Böylece elinde aşağı yukarı hareket edebilen bir gpu desteği olmuş oluyor. Önüne de benim gibi bir figür koyarsan daha da hoş durabilir.

Dosya Ekleri

• 20240920_171351.webp
    20240920_171351.webp
    133 KB · Görüntüleme: 83
  • 20240920_171736.webp
    20240920_171736.webp
    154,2 KB · Görüntüleme: 86

Bir metre yardımı ile kartın sol tarafındaki yüksekliği ve sağ tarafındaki yüksekliği ölç, ancak öyle anlaşılır.

Merhaba, 200 TL bütçem var. Bir yandan motora bir şey almak istiyorum bir yandan bilgisayara. İşlemci termal macunum 50 TL’lik isimsiz bir şey. Ekran kartı tutucum yok, kart eğik duruyor. Sizce hangisi mantıklı?
200'e macun alma. PTI-G3606 var. MX-6'dan daha çok pump-out yapmayacagina güvendiğim bir macun ancak yine de illa bir şey alacaksan az daha çıkıp PTM7950 al. Laptop ve ekran kartina termal macun önermiyorum. İşlemciden daha farklı yapılara sahipler. Pump-out riski çok daha fazla.