Şehir içinde kullanacağım genelde.

Trafiği yoğun bir şehirdeysen Honda ve Toyota'ya bak Japon araçlarına bak şanzımanı ve motoru çok iyi oluyor özellikle Honda'nın otomatik vites araç alırken markaya dikkat etmek lazım otomatik şanzıman tamiri çok masraflı çünkü.

Yeni model Y'yi dusunuyorsan aracin hala sorunlari var. Hem kalite kontrol tarafinda sorunlar var hem de fren sivisi bosalma hatasi verebiliyor ancak tum bunlara ragmen eger evden sarj imkanin varsa ve cogunlukla sehir ici kullanacaksan alinabilir bir arac. Yeni kasada bir onceki kasada bulunan kusurlarin pek cogunu giderdiler.

Elektrikli olması zorunlu değilse o fiyatta çok güzel konforlu araçlar var. Bütçeniz nedir?

@Eagles hoca, daha iyi bilir.

Ayrıca bence Türkiye'de henüz elektrikli araç alınmaz.

Yeni model Y'yi dusunuyorsan aracin hala sorunlari var. Hem kalite kontrol tarafinda sorunlar var hem de fren sivisi bosalma hatasi verebiliyor ancak tum bunlara ragmen eger evden şarj imkanin varsa ve cogunlukla sehir ici kullanacaksan alinabilir bir arac. Yeni kasada bir onceki kasada bulunan kusurlarin pek cogunu giderdiler.

Evden şarj edebiliyorum, elektrikli olması zorunlu değil fakat donanımlı olması ilgimi çekti. Otopilot olan 2-3 milyon TL arasında modeller var mı? Otopilota ek olarak koltuk ısıtma gibi özelliklerin olmasını istiyorum.

Evden şarj edebiliyorum, elektrikli olması zorunlu değil fakat donanımlı olması ilgimi çekti. Otopilot olan 2-3 milyon TL arasında modeller var mı? Otopilota ek olarak koltuk ısıtma gibi özelliklerin olmasını istiyorum.

Evden sarj imkanin varsa elektrikli arac cok iyi olur. Hem yakit tarafinda buyuk avantaj sagliyorsun hem de bakim ve muayene derdin olmuyor acikcasi. O acidan da avantaji var. Otopilotu sen sonradan da ekletebilirsin araca o sorun degil, koltuk isitma standart olarak geliyor zaten. Aracin sifirini alabilirsin o zaman, sonra da otopilotu serviste ekletirsin bu sayede sifir alirken oto pilot icin odedigin ek vergiyi odememis oluyorsun. Yalniz Turkiye sartlarinda yine de bu tam otomatik pilotu almak ne kadar mantikli bilemiyorum. Guvenilecek bir sistem degil bizim sehirlerimizde.

Evet sokakta ilk defa Tesla gören çocuklar çıldırıp arabaya zarar veriyorlar. Sonra şarj istasyonları bozuk yada her yerde yok vb.

Illa Tesla Supercharger olmasina gerek yok her istasyonda sarj edebilir Supercharger'da biraz daha ucuz oluyor o kadar.