Volvo EX40 baktınız mı hiç mesela? O bütçelerde bulunabiliyor, hiç fena araç değildir. Bir de EQB var mesela, o da sizin bütçelerde bulunabiliyor.

Son düzenleme:
Ona bakmamıştım. Sanırım Kore grubundan devam edip Kia EV3 bakacağım birde.

EV3 GT Line Long versiyonuna bakmanı öneririm. Normalde benim önerdiğim elektriklilerden. Sen Kore grubu istemiyorum deyince, önermedim. Tabii EV3 ve EX40 arasından ben EX40'ı tercih ederim, ikinci tercihim de GT paket EV3 olur.

EV3 GT Line Long versiyonuna bakmanı öneririm. Normalde benim önerdiğim elektriklilerden. Sen Kore grubu istemiyorum deyince, önermedim. Tabii EV3 ve EX40 arasından ben EX40'ı tercih ederim, ikinci tercihim de GT paket EV3 olur.
EV3 Long Range, yaklaşık 600 km menzil sunabiliyor. O yüzden bir anda cazip geldi aslında. Menzilde önemli benim için. Araç, gün içerisinde sürekli kullanılacağından şarj sıkıntısı çekmek istemiyorum.

EV3 Long Range, yaklaşık 600 km menzil sunabiliyor. O yüzden bir anda cazip geldi aslında. Menzilde önemli benim için. Araç, gün içerisinde sürekli kullanılacağından şarj sıkıntısı çekmek istemiyorum.

Tercih senin, ben donanım kaynaklı GT paket tercih ederim. Ufak bir menzil düşmesi dışında, dolu dolu bir araç.

Çok aşırı kilometre yapıyorsan elektrikli sana uygun olmaz.

Şehir içi ağırlıklı kullanacaksan rejeneratif fren geri kazanımlarıyla rahat edersin.

GT LR EV3'ün liste fiyatı 3.7 milyon mu ne, üstüne para verseler o parayı vermem ben :D EX40 da aşıyor bütçeyi, 3.9 milyon.
Şahsen benim tercihim Tesla'dan yana olurdu, yazılımsal özelliklerini çok seviyorum aletin ya.
Olay orada işte, Tesla iyi bir alet, iyi bir araba değil :D

GT LR EV3'ün liste fiyatı 3.7 milyon mu ne, üstüne para verseler o parayı vermem ben :D EX40 da aşıyor bütçeyi, 3.9 milyon.

Olay orada işte, Tesla iyi bir alet, iyi bir araba değil :D
Tesla iyi bir alet ve iyi bir araba diyebiliriz. Evet, daha konforlu olan arabalar olabilir; ancak sırf konforu diğerlerine kıyasla daha az diye "kötü" bir araba diyemeyiz.

Tesla iyi bir alet ve iyi bir araba diyebiliriz. Evet, daha konforlu olan arabalar olabilir; ancak sırf konforu diğerlerine kıyasla daha az diye "kötü" bir araba diyemeyiz.
Sadece konfor değil, kalite olarak da iyi değil. Generic Chinese Car #1 diyebileceğin bir şey. Daha ucuza satılacak ayağına getirdiği memur paket zaten içler acınası, kısılmayan tek bir noktası bile yok, gerek yürürü, gerek teknolojisi, gerek kalitesi, hepsi kısık. İlk gelen %10 Juniper'ler daha düzgündü bir tek, onların da ikinci elini 3 küsürlere satıyorlar şu an.

Sadece konfor değil, kalite olarak da iyi değil. Generic Chinese Car #1 diyebileceğin bir şey. Daha ucuza satılacak ayağına getirdiği memur paket zaten içler acınası, kısılmayan tek bir noktası bile yok, gerek yürürü, gerek teknolojisi, gerek kalitesi, hepsi kısık. İlk gelen %10 Juniper'ler daha düzgündü bir tek, onların da ikinci elini 3 küsürlere satıyorlar şu an.
Saygı duyarım fikrinize, piyasada başka alınacak bir elektrikli otomobil göremiyorum sadece maalesef; şahsi fikrim bu yönde en azından.

Konfor açısından gerçekten güzel araçlar var. Geçenlerde Ford Explorer'a binme şansım olmuştu mesela. Evet, yazılım olarak mükemmel değil, ancak araba gerçekten çok konforluydu. Aklıma gelmeyen benzeri modeller var, ancak Tesla'nın sahip olduğu ekstra yazılım özelliklerini biraz daha az konfor ile değişirim ben.