CyHaN_Atalay

Uzman
Günaydınlar ve iyi sosyaller. Oyun duyurulduktan -pekte uzun olmayan süreden sonra- çıkmıştı. Baya da oyun bekleniliyordu çünkü kendi türünde az örneği olan bir oyundu. Yani sanırsam oyunun 3 rakibi var piyasada Forza Horizon serisi, The Crew serisi ve Need For Speed serisi. Lakin her ne kadar durum "acilen arcade bir araba oyunu lazım" gibi görünse de kullanıcı incelemeleri kötü değil direkt yerin dibinde. Cidden oyun bu kadar kötü mü? Birde forumdaki oynayanların fikrini alayım dedim.

Günaydınlar ve iyi sosyaller. Oyun duyurulduktan -pekte uzun olmayan süreden sonra- çıkmıştı. Baya da oyun bekleniliyordu çünkü kendi türünde az örneği olan bir oyundu. Yani sanırsam oyunun 3 rakibi var piyasada Forza Horizon serisi, The Crew serisi ve Need For Speed serisi. Lakin her ne kadar durum "acilen arcade bir araba oyunu lazım" gibi görünse de kullanıcı incelemeleri kötü değil direkt yerin dibinde. Cidden oyun bu kadar kötü mü? Birde forumdaki oynayanların fikrini alayım dedim.
  • Oyun hakkında yapılan kullanıcı incelemeleri genellikle teknik sorunlar, oyun içi içerik eksiklikleri veya optimizasyon problemleri hakkında bilgiler içerir. Eğer çok sayıda olumsuz yorum varsa, bunun nedenini öğrenmek önemlidir.
  • Oyunun mükemmel bir deneyim sunup sunmadığını görmek için sosyal medya ve oyun inceleme platformlarındaki yorumları hem olumlu hem olumsuz olarak analiz et.
  • Ayrıca oyunun grafikleri, oynanış mekanikleri ve içerik kalitesi gibi kriterleri değerlendiren videolar ve incelemeleri izleyebilirsin.
  • İlgili forumlarda tartışmalara katıl ve oyunla ilgili daha fazla deneyim paylaşan kişilere ulaşarak doğrudan sorular sorabilirsin.
  • Eğer bu bilgileri topladıktan sonra oyunun senin için uygun olup olmadığına karar verirsen, satın almayı düşünebilirsin. Ancak genel görüşler olumsuzsa, diğer alternatifleri değerlendirmek daha mantıklı olabilir.

TDU 2 ruhu yok oyunda. Ilk ciktiginda hatasi coktu, incelemeleri (Steam'de oldugunu varsayiyorum) bu etkilemis olabilir. Incelemeleri bir kenara birakarak, fiyatina gore saydiginiz rakiplerin gerisinde kaliyor. Amacsiz surmek icin ideal derim.

TDU 2 ruhu yok oyunda. Ilk ciktiginda hatasi coktu, incelemeleri (Steam'de oldugunu varsayiyorum) bu etkilemis olabilir. Incelemeleri bir kenara birakarak, fiyatina gore saydiginiz rakiplerin gerisinde kaliyor. Amacsiz surmek icin ideal derim.
Teşekkür ederim. Ne demek istediğini anladım. Sanırım Forza Horizon ve The Crew serisinden devam :D