Soru bu ve daha kibar nasıl sorulur bilemedim. Kavga çıktı ve direkt olarak tekme attı karşıdaki eleman. Bayağı hızlı vurdu ve yere yığıldım öyle ki 2 dakika falan ayağa kalkamadım. 2 saat oldu ve şu anda ağrı sızı vs. hiçbir şey yok. Kontrol ettim öyle bir anomali de yok. Sizce ne yapmalıyım?

Soru bu ve daha kibar nasıl sorulur bilemedim. Kavga çıktı ve direkt olarak tekme attı karşıdaki eleman. Bayağı hızlı vurdu ve yere yığıldım öyle ki 2 dakika falan ayağa kalkamadım. 2 saat oldu ve şu anda ağrı sızı vs. hiçbir şey yok. Kontrol ettim öyle bir anomali de yok. Sizce ne yapmalıyım?
Bir şey olmaz sokak kavgası kurallarına ters karşıdaki baya sıkıntılı biri demek ki. Çocukken çok top yedik oralara, tekmeleri saymıyorum bile. Bir ağrı sızı devam etmiyorsa sorun olacağını düşünmüyorum arada bir yoklamanızda fayda var :D

Epidimal kist oluşabiliyor travma sonucu. Ne olursa olsun doktora gidilmeli.
Hocam o kadar ciddi bir sonuca yol açabilir mi? Şuanda hiç bir sorun yok mesela.

Kavgadan 2 saat sonra hemen gidip foruma mı yazdın? Doktora falan gideydin.
Okulda oldu hocam, ne yapayım. Geldiğimde foruma yazdım, şuanda bir sorun yok gibi, olmazsa bir doktora görünürüm de aileye nasıl söylenir bilemem.

Testislerim 30-40 saniye falan ağrıdı, sonra çevresi sızlamaya başladı. Sanırım boşluğa geldi tekme ve sinirler hassas olduğu için fazla uyarıldı.

5 dakika sonra ağrı tamamen geçmişti. Sanırım bir şey olmaz.

Bir şey olmaz sokak kavgası kurallarına ters karşıdaki baya sıkıntılı biri demek ki. Çocukken çok top yedik oralara, tekmeleri saymıyorum bile. Bir ağrı sızı devam etmiyorsa sorun olacağını düşünmüyorum arada bir yoklamanızda fayda var :D
Çok sıkıntılılar hocam, sürekli rahatsız ediyor vurup kaçıyordu, en son sırayı üstüme devirdi, yanındaki tipin birine güveniyor bu arada, neyse tuttum önce güzelce konuşacaktım riske girmek istemedi heralde direkt tekmeyi koydu. Yere yığılınca baya güldüler o da ayrı bir sinirimi bozdu.

Son düzenleme: