Testo Taylan bir canlı yayınında kedilerin kaşlarını "zevk için" yaktığını gülerek itiraf etti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toby Fox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    youtube
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu internet ünlülerinin bir tanesi bile sokakta gördüğümüz, merhaba merhaba olduğumuz sıradan adam olmaz mı?

Çamur değil, çöp suyu. Arkadaki çöp kamyonetinden akan su idi, ve kurumamıştı, kurusa neyse hani de üstüne de bulaştı tost ekmeğinin...

Kurumuş olsa bile yaptığı terbiyesizlik. Sonuçta ben yemeyeceğim kafasında işte.

Vücut geliştirmeci olarak girdiği Youtube olayına, iyice saçmalayarak devam ediyor. Yakında silinip gidecek böyle giderse.

Protein kullanmaktan beyni erimiş engellinin.

Son videoları aşırı detaylı izlemedim ancak bana hep samimi, efendi birisi gibi gelirdi, bu yaptığı şey aşırı küçükken yaptıysa belki görmezden gelinebilir ancak zevkine yaktım diyor, aslında videolarını severdim ama çok canice.

Arkadaşlar yorumlara bakarsanız Taylan böyle bir şey yapmamış. Makara olsun diye söylemiş.
Makara olayı bu kadar zevk alarak anlatıyor yani tamam, yorumlar öyle söylüyorsa makaradır o zaman.

Bende "Çocukluğumda yaptım, anlık olarak gelen bir şeydi" vs. demesini bekledim... Ama hâl ve hareketlerine bakacak olursak hiçte normal birisi değil. Karşıma çıkarsa Youtube'da "Bu kanalı önerme" yapacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…