- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Çamur değil, çöp suyu. Arkadaki çöp kamyonetinden akan su idi, ve kurumamıştı, kurusa neyse hani de üstüne de bulaştı tost ekmeğinin...Testo Taylan zaten pek karakterli biri değil. Geçen videosunda da yere düşen tostu çocuklara yedirdi. Çamur içinde tost yedi çocuklar. Sanki parası yok yenisini yaptırmaya. Gittiği yerlerdeki insanlar umrunda değil. Öyle gözükmeye çalışıyor sadece.
Kurumuş olsa bile yaptığı terbiyesizlik. Sonuçta ben yemeyeceğim kafasında işte.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Son videoları aşırı detaylı izlemedim ancak bana hep samimi, efendi birisi gibi gelirdi, bu yaptığı şey aşırı küçükken yaptıysa belki görmezden gelinebilir ancak zevkine yaktım diyor, aslında videolarını severdim ama çok canice.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Şimdi sen deyince benim de dikkatimi çekti. Psikopatın teki ya.Biblo da kedi biblosu, tesadüf mü değil mi diye düşünmüyor değilim.
- Makaleler
- 23
Arkadaşlar yorumlara bakarsanız Taylan böyle bir şey yapmamış. Makara olsun diye söylemiş.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Makara olayı bu kadar zevk alarak anlatıyor yani tamam, yorumlar öyle söylüyorsa makaradır o zaman.Arkadaşlar yorumlara bakarsanız Taylan böyle bir şey yapmamış. Makara olsun diye söylemiş.
- Makaleler
- 23
Yapmamış olsa bile böyle zevke gelerek anlatması çok liyakatsizce. Videoyu izlememiştim. İzleyince anladım.Makara olayı bu kadar zevk alarak anlatıyor yani tamam, yorumlar öyle söylüyorsa makaradır o zaman.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.