Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu internet ünlülerinin bir tanesi bile sokakta gördüğümüz, merhaba merhaba olduğumuz sıradan adam olmaz mı?

Testo Taylan zaten pek karakterli biri değil. Geçen videosunda da yere düşen tostu çocuklara yedirdi. Çamur içinde tost yedi çocuklar. Sanki parası yok yenisini yaptırmaya. Gittiği yerlerdeki insanlar umrunda değil. Öyle gözükmeye çalışıyor sadece.
Çamur değil, çöp suyu. Arkadaki çöp kamyonetinden akan su idi, ve kurumamıştı, kurusa neyse hani de üstüne de bulaştı tost ekmeğinin...

Kurumuş olsa bile yaptığı terbiyesizlik. Sonuçta ben yemeyeceğim kafasında işte.

Vücut geliştirmeci olarak girdiği Youtube olayına, iyice saçmalayarak devam ediyor. Yakında silinip gidecek böyle giderse.

Protein kullanmaktan beyni erimiş engellinin.

Son videoları aşırı detaylı izlemedim ancak bana hep samimi, efendi birisi gibi gelirdi, bu yaptığı şey aşırı küçükken yaptıysa belki görmezden gelinebilir ancak zevkine yaktım diyor, aslında videolarını severdim ama çok canice.

Bende "Çocukluğumda yaptım, anlık olarak gelen bir şeydi" vs. demesini bekledim... Ama hâl ve hareketlerine bakacak olursak hiçte normal birisi değil. Karşıma çıkarsa Youtube'da "Bu kanalı önerme" yapacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.