- Makaleler
- 19
Merhaba arkadaslar. Fistik ezmeli latte yapacaktim, evde bir antep fistigi ezmesi var ancak tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) 3 ay geçmiş, yenir mi?
Yememelisin.Merhaba arkadaslar. Fistik ezmeli latte yapacaktim, evde bir antep fistigi ezmesi var ancak tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) 3 ay geçmiş, yenir mi?
Hocam tavsiye edilen tuketim tarihi dedigi icin demistim. Ancak kokusunda cok degisiklik yok da hafif böyle eksimsi seker kokuyor. Normal dolaptaydi buzdolabinda degildi.
Merhaba arkadaslar. Fistik ezmeli latte yapacaktim, evde bir antep fistigi ezmesi var ancak tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) 3 ay geçmiş, yenir mi?
Birde hocam evde düz fistik ezmesi var onunla nasil olur tadi? Deneyen var mi
Şekersizse çok güzel olacağını sanmıyorum.Birde hocam evde düz fistik ezmesi var onunla nasil olur tadi? Deneyen var mi
Bir de hocam evde düz fistik ezmesi var onunla nasıl olur tadi? Deneyen var mi?
Yok hocam bu normal fistik ezmesi gecmedi tarihi.Hocam genel anlamda fıstık ezmesini severim ama son tüketim tarihi geçtiyse onu hayatta yemem. Evde varsa deneyebilirsiniz, güzeldir tadı.
Evet sekersiz hocam neyse ben deneyeyim begenirsem yazarim.
Yav dostum, canım, ciğerim, dur yeme başımıza iş açacan. Ha 2 3 gün sonra inersin çarşıya alırsın taptaze fıstık ezmesi. Ne gerek var risk almaya.