Ceyhun

Uzman
Thermalright peerless Assassin 120 adlı soğutucuyu aldım. İçinden çıkan termal macun biraz katımsı gibi bir şey. TF7 model macun. Bu normal mi yoksa başka macun mu kullanayım?

IMG_0229.webp

Normal. Biraz katı kıvamlı bir macun ama performans olarak tatmin eder.

Elime aldım böyle oyun hamuru gibi kıvamı ama yuvarlarken elime bulaşıyordu. Direkt kullanayım mı o zaman? Bir de bu şekilde bırakıp direkt soğutucuyu üstüne monte mi edeyim yoksa silip bezelye tanesi kadar bırakıp mı koyayım soğutucuyu?

Elime aldım böyle oyun hamuru gibi kıvamı ama yuvarlarken elime bulaşıyordu. Direkt kullanayım mı o zaman? Bir de bu şekilde bırakıp direkt soğutucuyu üstüne monte mi edeyim yoksa silip bezelye tanesi kadar bırakıp mı koyayım soğutucuyu?
Şırıngadan bile zor kopan bir yapısı var. Ortaya bezelye tanesi kadar sıkıp üzerine soğutucuyu oturtursanız daha sağlıklı olacaktır fikrimce.

Bırakıp üstüne monte etmek gibi bir hata yapma. Cidden cok zor yayılan bir macun ama aynı zamanda da oldukça kaliteli bir macun. Spatula kullanarak bütün işlemciye güzelce yay. En son oyle kurulum yaptım, mis gibi oldu.

Kart ile biraz yaydım ancak buraya görseli yükleyemiyorum. Boyut fazla uyarısı verdi elimde Cooler Master da var onu mu sürsem acaba.

Cooler Master'in da 2 macununu sürdüm, evet onlar X şeklinde sürüp aralara nokta koyunca, blogu koyduğun anda güzelce yayılıyor. Daha kolay diyebiliriz.

Bırakıp üstüne monte etmek gibi bir hata yapma. Cidden cok zor yayılan bir macun ama aynı zamanda da oldukça kaliteli bir macun. Spatula kullanarak bütün işlemciye güzelce yay. En son oyle kurulum yaptım, mis gibi oldu.

Cooler Master'in da 2 macununu sürdüm, evet onlar X şeklinde sürüp aralara nokta koyunca, bloku koyduğun anda güzelce yayılıyor. Daha kolay diyebiliriz.

Tamamdır.

Neden hata olsun hocam? Vidaları eşit şekilde düzgünce sıkınca o macunun yayılmama ihtimali yok, beton değil ya bu.

Macunu falan hallettim ve 3 dakikalık test yaptım sonucu bu. Macun olarak Cooler Master MasterGel Pro V2 kullandım. Bu macun içime sinmedi pek.

Bu da (sağdaki) RAM+işlemci testi.

Dosya Ekleri

• GyY_rD-WkAErJ2a.webp
    GyY_rD-WkAErJ2a.webp
    169,9 KB · Görüntüleme: 59
  • OCCT-25815-031238.webp
    OCCT-25815-031238.webp
    143,1 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme: