Detaylar
Kim cevapladı?Ceyhun
Uzman
Normal. Biraz katı kıvamlı bir macun ama performans olarak tatmin eder.
Elime aldım böyle oyun hamuru gibi kıvamı ama yuvarlarken elime bulaşıyordu. Direkt kullanayım mı o zaman? Bir de bu şekilde bırakıp direkt soğutucuyu üstüne monte mi edeyim yoksa silip bezelye tanesi kadar bırakıp mı koyayım soğutucuyu?
Şırıngadan bile zor kopan bir yapısı var. Ortaya bezelye tanesi kadar sıkıp üzerine soğutucuyu oturtursanız daha sağlıklı olacaktır fikrimce.Elime aldım böyle oyun hamuru gibi kıvamı ama yuvarlarken elime bulaşıyordu. Direkt kullanayım mı o zaman? Bir de bu şekilde bırakıp direkt soğutucuyu üstüne monte mi edeyim yoksa silip bezelye tanesi kadar bırakıp mı koyayım soğutucuyu?
Ceyhun
Uzman
Şırıngadan bile zor kopan bir yapısı var. Ortaya bezelye tanesi kadar sıkıp üzerine soğutucuyu oturtursanız daha sağlıklı olacaktır fikrimce.
Kart ile biraz yaydım ancak buraya görseli yükleyemiyorum. Boyut fazla uyarısı verdi elimde Cooler Master da var onu mu sürsem acaba.
DarthGorsoy
Bilgin
Bırakıp üstüne monte etmek gibi bir hata yapma. Cidden cok zor yayılan bir macun ama aynı zamanda da oldukça kaliteli bir macun. Spatula kullanarak bütün işlemciye güzelce yay. En son oyle kurulum yaptım, mis gibi oldu.
Cooler Master'in da 2 macununu sürdüm, evet onlar X şeklinde sürüp aralara nokta koyunca, blogu koyduğun anda güzelce yayılıyor. Daha kolay diyebiliriz.
Kart ile biraz yaydım ancak buraya görseli yükleyemiyorum. Boyut fazla uyarısı verdi elimde Cooler Master da var onu mu sürsem acaba.
Cooler Master'in da 2 macununu sürdüm, evet onlar X şeklinde sürüp aralara nokta koyunca, blogu koyduğun anda güzelce yayılıyor. Daha kolay diyebiliriz.
Ceyhun
Uzman
Bırakıp üstüne monte etmek gibi bir hata yapma. Cidden cok zor yayılan bir macun ama aynı zamanda da oldukça kaliteli bir macun. Spatula kullanarak bütün işlemciye güzelce yay. En son oyle kurulum yaptım, mis gibi oldu.
Cooler Master'in da 2 macununu sürdüm, evet onlar X şeklinde sürüp aralara nokta koyunca, bloku koyduğun anda güzelce yayılıyor. Daha kolay diyebiliriz.
Tamamdır.
Ceyhun
Uzman
Neden hata olsun hocam? Vidaları eşit şekilde düzgünce sıkınca o macunun yayılmama ihtimali yok, beton değil ya bu.
Macunu falan hallettim ve 3 dakikalık test yaptım sonucu bu. Macun olarak Cooler Master MasterGel Pro V2 kullandım. Bu macun içime sinmedi pek.
Bu da (sağdaki) RAM+işlemci testi.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-