ddakbrother 28

Uzman
Yer
İzmit
Türkiye Futbol Federasyonu kaçak maç yayınlarının önüne geçmek için pages.dev altyapısını kapattırdı. Bu altyapıya sahip kişilerin bazılarına sitelerine hala erişebiliyorken bazıları erişemiyormuş. Siz de durumlar nasıl?

1787662462525.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğu tarafina ayri fiyatlandirma, bati tarafinda ayri fiyatlandirma sunan firmayi savunmaniz garip olmuş.
Hayır bir de maçlarda vermedikleri pozisyonlar ve eksik olan o kadar şey var ki. Aynı maçı yurt dışı yayınından 4k olarak her pozisyonu görerek izlemek çok başka bir his. Bir de yasakladıkları şey kaçak maç yayının önüne geçmek yerine github'ı bile zamanında ülkede yasaklayan zihniyete hizmet etmekten başka bir şey elde etmiyor.

Üstüne üslük bir takımda iki farklı forma görme şansıda var aynı maçta. Almamak elde değil.

Biraz nankörlük yapıyoruz gibi hocam :D

Doğu tarafina ayri fiyatlandirma, bati tarafinda ayri fiyatlandirma sunan firmayi savunmaniz garip olmuş.
Ben bein sportsu savunmadım ki, keşke tüm maçlar şifresiz yayınlansa da herkes ücretsiz izlese ama paralı yayınlanıyorsa kurallara uyulmalı. Kaçak yayın izlemek emeğe saygısızlıktan başka bir şey değil. Bu sadece bein sports için geçerli değil; tüm dijital üyelikler için.

Ben bein sportsu savunmadım ki, keşke tüm maçlar şifresiz yayınlansa da herkes ücretsiz izlese ama paralı yayınlanıyorsa kurallara uyulmalı. Kaçak yayın izlemek emeğe saygısızlıktan başka bir şey değil. Bu sadece bein sports için geçerli değil; tüm dijital üyelikler için.
Hocam bu mantık hayatınız boyunca sizi üzer yalnız. Ortada bir haksızlık ve sömürü varsa kural koyanlar bunu demiş diyip buna itaat etmek çok yanlış. Ortada ciddi bir sömürü var. Deli gibi kazanç elde edip rezalet ötesi yayınlar yapılıyor.