3164

Çalışkan
Bence yine eş cinsellik adı altında algı oluşturmaya çalışacaklar ama gönlümden kopan Sarah öldükten sonraki 20 yılı atlamadan neler yaşandığını anlatmaları. Tess ile nasıl tanıştığını salgının nasıl bu kadar ilerlediğini vs. anlatmaları, umarım böyle olur tek temennim bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eş cinsellik adı altında algı oluşturma çabaları varsa bile oynarken beni rahatsız etmemişti.

Ben ilk 2 oyunun arasındaki bir zaman diliminin anlatılacağını düşünüyorum.

20 yıl atlamaları bence çok saçma oldu. Part III deyip geriye gitmezler bence. Dünya'nın yavaş yavaş düzeldiği ve insanların daha büyük gruplara evrildiği bir iyileşme dönemi olabilir bence.

Eş cinsellik adı altında algı oluşturma çabaları varsa bile oynarken beni rahatsız etmemişti.

Ben ilk 2 oyunun arasındaki bir zaman diliminin anlatılacağını düşünüyorum.
Ben de öyle düşünüyorum. Ve evet, kıyamet sonrası dünyada geçen bir oyuna eş cinsellik sokup algı yapmaları beni de rahatsız etti. 3’üncü oyunda ara bir dönemi anlatsa iyi olur.

Ben de öyle düşünüyorum. Ve evet, kıyamet sonrası dünyada geçen bir oyuna eş cinsellik sokup algı yapmaları beni de rahatsız etti. 3’üncü oyunda ara bir dönemi anlatsa iyi olur.
Bilemiyorum, beni neden rahatsız etmediği hakkında da bir fikrim yok. Her iki cinsiyetten eş cinsel arkadaşlarım (yabancı) var. Böyle bir ilişki olduğu için rahatsızlık duymamış da olabilirim.

Oyun ilk çıktığında oyun dünyasını da ikiye bölmüştü bu durum 😀.

Oyun ilk çıktığında oyun dünyasını da ikiye bölmüştü bu durum 😀.
İkinci oyununun yüzüne bile bakmadım, eşcinsellik neyse de final benlik değil.

Joel'e kendisini hastaneden kurtardığı için çok sövdü, herif ölünce kıymete bindi.

İkinci oyunda da neslini devam ettirmeyip zombilere karşı bağışıklığı olan hayatta kalanlar oluşturmaması da hayal kırıklığı, en azından çocuğun Ellie ile kan bağı olmadığını okumuştum bir yerlerde.

Joel'e kendisini hastaneden kurtardığı için çok sövdü, herif ölünce kıymete bindi.

İkinci oyunda da neslini devam ettirmeyip zombilere karşı bağışıklığı olan hayatta kalanlar oluşturmaması da hayal kırıklığı, en azından çocuğun Ellie ile kan bağı olmadığını okumuştum bir yerlerde.
Daha iyi bir son olabilirdi, haklısınız.

O son bir hataydı benim için. Bu eşcinsellik meselesi beni de aşırı rahatsız etmedi ama sonu resmen oyunun içine eden yegane şey oldu.