The Last of Us bir zombi oyunu mu?

Bence doğasında bir zombi oyunu ama oyunda o kadar şey var ki zombi oyunu dışında her şeye benziyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşayan ölüler. Cevap: Evet zombi oyunu. Ama bu dışarıdan bakınca görülen. Anlattığı hikaye çok daha derin.

Bence değil, Cordiseps çok arka planda virüsü üstün körü anlatıp geçiyorlar, ben dizisini izledikten sonra oyuna şükrettim öyle diyeyim.

Hayır, değildir. Aynı şekilde I Am Legend ve World War Z filmlerindeki yaratıklar da zombi değildir. Oyuna gelirsek, oyun da bence iki sebepten dolayı zombi oyunu sayılmaz: Birincisi, bu yaratıkların zombi olmaması; ikincisi ise tamamen şahsi fikrim, zombi oyunlarında eğer oyun shooter türünde değilse (örneğin Left 4 Dead gibi) kesinlikle survival öğeleri ve açık dünya bulunmalıdır. Dolayısıyla The Last of Us benim gözümde bunu da sağlamıyor.

Diğer zombi oyunlarına göre çok daha gerçekçi bence, çünkü gerçek bir virüsten esinlenilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…