Sürprizbozan The Last Of Us dizisindeki aktör Bella Ramsey neden bu kadar eleştiri alıyor?

Emre Human

Üstün
Oyunundan sonra dizisine başladım. Biraz yorumlarını okuyayım dedim okumaz olaydım. Herkes Bella Ramsey'e laf etmiş bu mu oynayacaktı falan diye. O kadar çok eleştiri almış ki İnstagram hesabını kapatmış Bella. Ben kızın oyunculuğunu gayet beğendim, insanlar neden bu kadar laf etmiş onu anlamadım. Herkesin ortak noktası tip ama hiç benzemiyor falan diyorlar da zorunda mı abi? Çoğu karakter oyundakine benzemiyor zaten, neden en çok eleştiriyi Bella almış anlamış değilim. Sizin görüşleriniz neler?

Sosyal ağlardaki bile rastgele daha çok Ellie'ye benzeyen kızlar var. Nasıl bu kadar kötü oyuncu seçimi yapılıyor? Onu da bıraktım bu kız niye kabul ediyor da eleştiri kaldıramıyor? Ben de eleştirdim. Ama dış görünüşünü kesinlikle eleştirmem. Eleştirdiğim konu tamamen oyuncu seçimi.

Cailee Spaeny varken ve dizi için seçmelere katılmışken, bu kızı seçmeleri tek sebep. Yoksa iyi kötü, güzel çirkin başka konular.

Hocam gerçekten benzeyenler var ancak bunlar rol yapamıyor, aktör değiller yani. Biraz torpil mevzularının olduğunu duydum ancak asıl önemli olan benzerlikten çok nasıl rol yaptığı değil mi?

Hocam gerçekten benzeyenler var ancak bunlar rol yapamıyor, aktör değiller yani. Biraz torpil mevzularının olduğunu duydum ancak asıl önemli olan benzerlikten çok nasıl rol yaptığı değil mi?
Tipi aşırı sırıtıyor. Ellie'yi en son oynayacak tipin birisini almış koymuşlar dizinin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…