Sürprizbozan The Last Of Us dizisindeki aktör Bella Ramsey neden bu kadar eleştiri alıyor?

Sence de eleştirilmeyi hak etmiyor mu?
Etmiyor. Sırf benzemiyor diye bu kadar geniş çaplı linç etmeye hakkınız yok. Kızın elinde olan rol olayının hakkını veriyorsa kıza daha bir şey diyemezsiniz. Eleştirecekseniz gidin yönetmeni eleştirin abi. Günah keçisi bulmuşlar bir tane ona saldırıyorlar full.

Hakkını veremiyor. Rolü çalmayacaktı. Başkasının hakkını taciz etmeyecekti.

Geçen yorumumda bahsettiğim gibi asıl ellie rolü için abby karakterini oynayan kız düşünülüyordu fakat torpil...

Burada 2 günah keçisi var bella ve HBO bellayı diziye ekleyen HBO'ta kendisi biz seçtik dediler fakat Naughty Dog kaitlyn deverdan yanaydı. Neden HBO bellayı seçti sebebi çok algıyı değiştirmek. Ve HBO bunu ilk defa yapmıyor. Defalarca kez efsaneleşmiş oyuncuları harcadı yerine boktan aktörler koydu. Ve bella ben paraya bakarım kardeşim diyerek bunu kabul etti.
Kaitlyn dever ise dalga geçer gibi kadına abbyi rolünü verdiler.

Son düzenleme:
Hocam kusura bakmayın ancak kızda tam Abby tipi var. Abby karakterine cuk diye oturduğunu düşünüyorum ben. Kadın da Ellie karakterini çok istemiyor olacak ki Abby karakterini oynamayı kabul etmiş. İlk sezon Bella Ellie'nin o neşeli, eğlenceli ruh halini çok iyi yansıttığını düşünüyorum. Rolünü iyi yapamıyor diyenler olmuş gerçekten neyin kafasındalar anlamıyorum. 2.sezon için belki bunu demeye hakları olabilir ancak ilk sezon için kesinlikle art niyet ararım bu konuda. Elimizde şu an Bella var ve yerden yere gömeceğimize biraz da iyi yönlerine bakılması gerektiğini düşünüyorum ben. Nasıl seçildiği, nasıl ettiği bir izleyici olarak beni ilgilendirmez, ilgilendirmemeli.

Reis sen burada istediğin kadar savun. Tüm dünya bella ramsey'i linçlemeye devam edecek millet kız yüzünden diziyi izlemiyor.

Reis sen burada istediğin kadar savun. Tüm dünya bella ramsey'i linçlemeye devam edecek millet kız yüzünden diziyi izlemiyor.
Ben izliyorum tüm dünya eksi bir.Size kalsa her yer hande erçel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…