Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Oyunun cok buyuk bir hayrani degilsen ucuz olani al. Eklenti yazani alma bu arada.
Digital Deluxe olanda Left Behind DLC'sini içeriyor olmalı. Hiç oynamadıysan Part I al sadece. Part II'yi de alabilirsin şimdiden. Ben DLC'leri hiçbir oyunda oynamayı tercih etmediğimden almazdım ama oyun çok güzel. DLC'si de bulunsun oynarım dersen yan bir içerik, alınabilir. En sağdaki de ana oyuna sahip olanlar için DLC'yi ekliyor. Tek başına onu alma.
Oyunun cok buyuk bir hayrani degilsen ucuz olani al. Eklenti yazani alma bu arada.
Fiyatı problem değil.
Cashback veren kartım var 125 TL falan geri alırım.
- Makaleler
- 23
O zaman Deluxe Surum olani al.Fiyatı problem değil.
Cashback veren kartım var 125 TL falan geri alırım.
Digital Deluxe olanda left behind DLC'sini içeriyor olmalı. Hiç oynamadıysan part ı al sadece. Part II'yi de alabilirsin şimdiden. Ben DLC'leri hiçbir oyunda oynamayı tercih etmediğimden almazdım ama oyun çok güzel. DLC'si de bulunsun oynarım dersen yan bir içerik, alınabilir. En sağdaki de ana oyuna sahip olanlar için DLC'yi ekliyor. Tek başına onu alma.
Teşekkürler bilgi için.
DLC'li olmasını tercih ederim bu tarz oyunları seviyorum genelde çünkü.
Part 2 de indirim yok belki gelmesini bekleyebilirim.
Epic'te indirime girmişte almayı düşünüyorum fakat hangisini almalıyım?
Farkları nedir anlatabilirseniz sevinirim.
Eki Görüntüle 148326
Deluxe olanların içinde silah bundelleri var. Ve skilleri daha erken açabiliyorsunuz farkı bu. Bana kalırsa alınmaz Deluxe sürüm. Oyunun tadı çıkmaz en başta her şeye sahip olursam.
Yanlış bilgi vermek gibi olmasın bildiklerim bunlar.
grevci
Çalışkan
Yanlış en düz paket bile left behind içeriyor gerek yok sürüm yükseltmene.Digital Deluxe olanda Left Behind DLC'sini içeriyor olmalı. Hiç oynamadıysan Part I al sadece. Part II'yi de alabilirsin şimdiden. Ben DLC'leri hiçbir oyunda oynamayı tercih etmediğimden almazdım ama oyun çok güzel. DLC'si de bulunsun oynarım dersen yan bir içerik, alınabilir. En sağdaki de ana oyuna sahip olanlar için DLC'yi ekliyor. Tek başına onu alma.
İçerik hakkındaki kısmına bakabilirsin. Oyun için ögeler sadece.
Left Behind oyuna dahil zaten öyle olmasa saçma olurdu. En başından beri öyleydi.