Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sirius Blackw

Başarılı
IMG_2005.webp

Görseldeki hatadan muzdaribim. Bazen hiç oyuna giremeden bu hatayı verip oyunu kapatıyor, kimi zamansa 15-20 dakika oynadıktan sonra. Çoğu yöntemi denedim ama faydası olmadı. Direct X'leri kurdum, DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar kurdum, performans ayarlarından RAM ile ilgili olan kısmı ayarladım, DLSS açık-kapalı denedim. Oyunu orta ayarlarda gayet akıcı şekilde oynayabiliyorum.
  • RTX 3050 Laptop GPU
  • 8x2 RAM
  • i5-11300H
Görsel bana ait değildir, ondan dolayı 5070 yazıyor.

Oyunu FitGirl'den indirmiştim. Oyunun sayfasında 6 adet Update dosyası var, onlar ile oyunu güncelleyince sorun düzeldi. Orijinal sahipler zaten en son sürüme sahip olduğu için böyle bir sorun yaşamazlar diye tahmin ediyorum. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Çözüm
Oyunu FitGirl'den indirmiştim. Oyunun sayfasında 6 adet Update dosyası var, onlar ile oyunu güncelleyince sorun düzeldi. Orijinal sahipler zaten en son sürüme sahip olduğu için böyle bir sorun yaşamazlar diye tahmin ediyorum. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Başta söylemiş olsaydın sorunu çözerdik, crackli oyunlar da her zaman sorun olur ilk sürüm olduğu için, neyse çözülmesine sevindim. Durumunu bilmiyorum ama oyunun orijinali zaten 500 TL'ye düşüyor crack oyuna girip virüs bulaştırmayın.

Başta söylemiş olsaydın sorunu çözerdik, crackli oyunlar da her zaman sorun olur ilk sürüm olduğu için, neyse çözülmesine sevindim. Durumunu bilmiyorum ama oyunun orijinali zaten 500 TL'ye düşüyor crack oyuna girip virüs bulaştırmayın.
Evet keşke yazsaydım düşünemedim onu.Crack kullanacağım zaman Dodi ve Fitgirl harici kullanmıyorum güvenilirlik açısından sorun olmuyor.