Sirius Blackw

Başarılı
IMG_2005.webp

Görseldeki hatadan muzdaribim. Bazen hiç oyuna giremeden bu hatayı verip oyunu kapatıyor, kimi zamansa 15-20 dakika oynadıktan sonra. Çoğu yöntemi denedim ama faydası olmadı. Direct X'leri kurdum, DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar kurdum, performans ayarlarından RAM ile ilgili olan kısmı ayarladım, DLSS açık-kapalı denedim. Oyunu orta ayarlarda gayet akıcı şekilde oynayabiliyorum.
  • RTX 3050 Laptop GPU
  • 8x2 RAM
  • i5-11300H
Görsel bana ait değildir, ondan dolayı 5070 yazıyor.

Sizin hata ekran kartı yanıt vermeyi kesmiş bu yüzden, birçok oyunda olması ekran kartının durumu hakkında çok iyi şeyler söylemiyor. DDU denemiştiniz zaten peki sizin laptop tahminen şarjda iken bir şey değişiyor mu?
Hep şarjda kullanılıyor zaten harici monitör bağlı ama onun bir etkisi var mı bilmiyorum.

Hep şarjda kullanılıyor zaten harici monitör bağlı ama onun bir etkisi var mı bilmiyorum.
İlgisi olabilir mümkünse o bağlantıyı çıkarıp oyunlara tekrar girin, aynı hata gelirse ilgisi olmadığını anlamış oluruz ve farklı çözümlere yönelebiliriz ama onlarda azalıyor.

Son düzenleme:
Furmark var indirip test edebilirsiniz ekran kartını, isteyeceğim bir şey var olay görüntüleyicisi raporu paylaşın belki orada ekran kartının karşılaştığı bir hata yazıyordur.

Furmark var indirip test edebilirsiniz ekran kartını, isteyeceğim bir şey var olay görüntüleyicisi raporu paylaşın belki orada ekran kartının karşılaştığı bir hata yazıyordur.

Windows günlüklerini mi atayım?

Siz mavi ekran da almışsınız video schedular internal error diye direkt ekran kartını suçlayan, olay görüntüleyicisinde bir sürü hata gördüm ekran kartıyla ilgili, graphics SM global expection multiple warp errors(ekran kartı çekirdeği kısaca bellek hatası veya gereken işlemi grafik çizmek için yapamamış hatadan dolayı) out of range registers(ekran kartı erişmemesi gereken veya varolmayan belleğe erişmeye çalışıyor) shader program header hataları da var büyük ihtimalle arızalı kart garantiye gönderin laptopu.
Kesin olsun diye minidump dosyalarını da paylaşabilirsiniz ama yazılımsal olarak yüksek ihtimalle çözemeyeceğiz.

Son düzenleme:
Siz mavi ekran da almışsınız video schedular internal error diye direkt ekran kartını suçlayan, olay görüntüleyicisinde bir sürü hata gördüm ekran kartıyla ilgili, graphics SM global expection multiple warp errors(ekran kartı çekirdeği kısaca bellek hatası veya gereken işlemi grafik çizmek için yapamamış hatadan dolayı) out of range registers(ekran kartı erişmemesi gereken veya varolmayan belleğe erişmeye çalışıyor) shader program header hataları da var büyük ihtimalle arızalı kart garantiye gönderin laptopu.
Kesin olsun diye minidump dosyalarını da paylaşabilirsiniz ama yazılımsal olarak yüksek ihtimalle çözemeyeceğiz.
En son mavi ekran alalı çok uzun zaman oldu.Garantisi bitti malasef mahalle tamircilerinden pek haz etmem ama onlara götürsem çözebilirler mi sizce?Ayrıca zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.