diax.me
Uzman
Cevaplarınız için önerileriniz teşekkürler Kendi hesabıma almayı tercih ediyorum epic games alacağım yada indirimleri beklerim birde korsan oyunları eski sisteme indiriyordum bu sisteme indirmiyorum
Kişisel tercih. Herkesin bütçesi bir değil, veya 2-3 bin TL bir oyuna vermek istemiyor da olabilir herkes.Kırılmayan bir oyunu oynamak çok istiyosa alınabilir.
Şahsen onlarca hesap arasında gir çık gir çık hiç uğraşmazdım.Kişisel tercih. Herkesin bütçesi bir değil, veya 2-3 bin TL bir oyuna vermek istemiyor da olabilir herkes.
Ayrıca sana ait olmasa ne olur ki, 10-20 TL neyse verip bitirip siliyorsun zaten. Cips bile alamadığın paraya aldığın hesabın/oyunun sana ait olmasını beklemek saçma olurdu zaten.Sana tam olarak ait olmayan bir hesapta oynuyorsun.
Bu konuda tartışacağımız başka bir konu açarız. Başlıktan sapmak üzereyiz.Ayrıca sana ait olmasa ne olur ki, 10-20 TL neyse verip bitirip siliyorsun zaten. Cips bile alamadığın paraya aldığın hesabın/oyunun sana ait olmasını beklemek saçma olurdu zaten.
Evet kötü yanı da o sürekli kendi hesabın arasında girip çıkmak işkence biraz.Şahsen onlarca hesap arasında gir çık gir çık hiç uğraşmazdım.