18034

Becerikli
Kamera dönerken görüntü felaket bulanıklaşıyor, karakterlerde (özellikle karanlık bölgelerde ve DLAA açıkken) felaket ghosting oluyor. DLAA ya da TAA açıkken yaşıyorum. DLAA kullanıyorum. FSR ile TAA aşırı tırtıklı gösteriyor.
Ekran görüntüsü 2025-09-20 143157.webp
Ekran görüntüsü 2025-09-20 143137.webp

Kamera dönerken görüntü felaket bulanıklaşıyor, karakterlerde (özellikle karanlık bölgelerde ve DLAA açıkken) felaket ghosting oluyor. DLAA'ya da TAA açıkken yaşıyorum. DLAA kullanıyorum. FSR ile TAA aşırı tırtıklı gösteriyor.
Eki Görüntüle 186447Eki Görüntüle 186449

DLSS 4 açabilirsin NVIDIA App üzerinden, TAA hareket halinde görüntüyü bulanıklaştırır, oyundaki DLSS sürümü cnn model ise oda hareket halinde görüntüyü bulanıklaştırır. DLSS Transformer'in en büyük özelliği bu zaten, hareket ederken bile görüntüyü bozmaması.

-DLSS 4 açıkken bunu yaşıyorsan hangi preset ayarını kullanıyorsun?
-NVIDIA App overlayden oyunda DLSS 4 preset k aktif mi kontrol et, oyunu oynarken Alt+R basıp seçeneklerden aktif etmen lazım görmek için.

Son düzenleyen: Moderatör:
DLSS 4 açabilirsin NVIDIA App üzerinden, TAA hareket halinde görüntüyü bulanıklaştırır, oyundaki DLSS sürümü cnn model ise oda hareket halinde görüntüyü bulanıklaştırır. DLSS Transformer'in en büyük özelliği bu zaten, hareket ederken bile görüntüyü bozmaması.

-DLSS 4 açıkken bunu yaşıyorsan hangi preset ayarını kullanıyorsun?
-NVIDIA App overlayden oyunda DLSS 4 preset k aktif mi kontrol et, oyunu oynarken Alt+R basıp seçeneklerden aktif etmen lazım görmek için.
Preset K. DLSS Swapper ile değiştirdim. Çalışıyor.