Sürprizbozan The Last of Us Part I'deki ilk izlenimlerim

Merhaba,

Oyuna az önce başladım. Uzun zamandır bu ayarda hikayeli bir oyun oynamıyordum. Oyun hakkında daha çok bir fikrim olmasa bile sinematikler, grafikler, diyaloglar o kadar güzel geldi ki. Bu, hayatımda oynadığım 2. Türkçe seslendirmeli hikayeli oyun.

Birincisi yamalı Modern Warfare 3'tü. Hiçbir uğraş göstermeden Türkçe arayüzlü, altyazılı hem de seslendirmeli bir oyun oynamak o kadar iyi hissettiriyor ki.
Yeni bir hikayeli oyuna başlayacak olup bu oyunu oynamamış olanlar kesinlikle denesinler.

Ayrıca oyunun grafikleri ayarlamalara göre çok değişken mi? Direkt oyunun sistemime göre kendi yaptığı ayarları kullanıyorum ben şu an.

Cok iyi bir oyun serisi. Turkce seslendirmeler de son derece basarili. Ilk oyunu bitirdikten sonra mutlaka Part 2'yi de oneririm. Part 2 daha karanlik, daha kasvetli ve psikolojik acidan yogun bir senaryoya sahip ama harika.

Yeni mi aklina geldi su seriyi oynamak ya

Ayrıca oyunun grafikleri ayarlamalara göre çok değişken mi? Direkt oyunun sistemime göre kendi yaptığı ayarları kullanıyorum ben şu an.
Kisisel zevkine bagli biraz. Benim en onemsedigim ayar doku kalitesi ayari. Onun disindaki gorsel efektlerle ilgili ayarlari vesaire cok onemsemiyorum ben. Cok bir fark da hissetmiyorum. Istersen kendin deneyebilirsin.

Bu arada, bazilari seviyor ama; Film Grain ayarini da sifirlamayi dene. Ekranda kucuk karincalanmalar gibi bir goruntuye sebep oluyor.

Bu seriyi oynamayanlar robot benim gözümde, kötü anlamda değil ama inanamıyorum sadece

Şaka maka, gerçekten inanılmaz bir seri. 2. oyunun hikayesine laf edenler var mesela; ancak bana göre İNANILMAZ güzel yazılmış bir hikaye.

@Ethem Efe, Part 2'yi elestirenler, ya "Bu cok sinir bozucu bir hikaye" demekle ya da "Ellie lezbiyen abi bu oyun Woke, berbat bir hikaye" demekle. Part 2 hakkinda mantikli bir elestiri gormedim bugune kadar
Lezbiyenlik konusu falan umrumda değil açıkçası; ancak BÜYÜK SPOİLER İÇERİR, İKİ OYUNU DA BİTİRMEDİYSENİZ AÇMAYIN. Joel öldü abi ya, bu oyun rezil rüsva; inanılmaz kötü diyenleri anlamıyorum.

Son düzenleme:
@leeEVERETT Efe'nin mesajindaki surpriz bozani acma sakin, yapma.

Lezbiyenlik konusu falan umrumda değil açıkçası; ancak Joel öldü abi ya bu oyun rezil rüsva, inanılmaz kötü diyenleri anlamıyorum
Bir tane meme vardi oyun hakkinda: "Part 2'yi elestirenlerin senaryo beklentisi" diye.

Joel, Ellie'ye "Ellie gel kizim ormanda avlanalim" falan diyordu

Sebep?
@Hermione Jean Granger, neil druckmann denen şahsa yapılan her eleştiri mantıklı olur ama. Part 2 yerine neil druckmann'a sövmek lazım.

Aman, sakın açmasın, açarsa inanılmaz kötü hissederim.

@Ethem Efe, olan eylem değil, o eylemin işlenişi rezalet olduğu için insanlar daha çok duygu yüklenip ona göre hareket ediyor.

Ölüm var, ölüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…