Çözüldü The Last of Us Part II Hillcrest bölümü yakınlarında kayıt dosyası var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba. The Last of Us Part II'nin Hillcrest bölümünü geçtim ve saveim gitti maalesef. Buradan ya da yakınlarından başlayan bir save var mı?

Çözüm
Sanırım yapabileceğiniz en hızlı çözüm, %100 tamamlanmış kayıt dosyası indirip bölümler kısmından kaldığınız yere en yakın olanını başlatmak.
Sanırım yapabileceğiniz en hızlı çözüm, %100 tamamlanmış kayıt dosyası indirip bölümler kısmından kaldığınız yere en yakın olanını başlatmak.

Çözüm
@Hasan Merkit, ben orada kaldığım yeri başlattığımda oyunun devamında ki her şey daha yapılmamıs olarak devam ediyor değil mi? Yani %100 tamamlandığı için ileride bulunacak kasa şifreleridir cart curt yok olmuyor.

Onu henüz bilmiyorum. Ama muhtemelen kasalar kapalı geliyordur.

@bilmememem, kayıt dosyasını yükleyip bölüm seçerek oyunu başlatınca yeni bir kayıt dosyasında seçtiğin bölümden başlıyor gibi oluyor. Seçtiğin yerden ilerisi hiç oynanmamış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…