Çözüldü The Last of Us Part II PC NVIDIA frame gen ayarı kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
19 Mayıs'ta patch 1.4 geldi ve birdenbire NVIDIA frame gen yok, kaldırılmış. Yama notlarını okudum, bulamadım. Sorun bendemi acaba?

RTX 4060 ASUS Dual / Windows 10.

1747780669370.webp

Evet benden kaynaklı: "Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması" ayarını kapatıp açmayı unutmuşum :P

1747781541909.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
19 Mayıs'ta patch 1.4 geldi ve birdenbire NVIDIA frame gen yok, kaldırılmış. Yama notlarını okudum, bulamadım. Sorun bendemi acaba?

RTX 4060 ASUS Dual / Windows 10.

Eki Görüntüle 149497

Evet benden kaynaklı: "Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması" ayarını kapatıp açmayı unutmuşum :P

Eki Görüntüle 149498
Sorununuz için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Oyunu Güncelleyin:
- Oyunun en son sürümde olduğundan emin olun. Gerekirse Steam veya Epic Games aracılığıyla güncellemeleri kontrol edin.

2. NVIDIA Sürücülerini Güncelleyin:
- NVIDIA'nın GeForce Experience uygulamasını açın ve sürücülerinizin güncel olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse en son sürücüleri indirin ve yükleyin.

3. DLSS ve Performans Seçeneklerini Kontrol Edin:
- Oyun içindeki grafik ayarlarında "DLSS" seçeneğini kontrol edin ve performans modunu seçin.
- "Yukarı Ölçekleme Yöntemi" altında DLSS ayarınızı kontrol edin.

4. NVIDIA Kontrol Panelini Gözden Geçirin:
- NVIDIA kontrol panelini açarak "Oyun Ayarları" altında "The Last of Us Part II" ayarlarını kontrol edin. Yolculuk süresince performans ayarlarını değiştirin.

5. Oyun Dosyalarını Doğrulayın:
- Eğer Steam kullanıyorsanız, oyun kütüphanesinden sağ tıklayarak "Özellikler" > "Yerel Dosyalar" > "Oyun Dosyalarını Doğrula" seçeneğini kullanın.

6. Bilgisayarı Yeniden Başlatın:
- Donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasının etkin olması için bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayın.

7. Yeniden Yükleme:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, oyunu tamamen kaldırıp yeniden yüklemeyi düşünün.

Bu adımların ardından sorununuz çözülmezse daha fazla detay ile geri dönebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt