Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba,

Baştan kimse sormadan söyleyeyim, evet sürücüler ve Windows güncelleştirmelerini yaptım.
Sorunum "Anti-Aliasing Mode" kısmını değiştiremiyorum, "Frame Generation" sekmesinde DLSS diye bir seçenek bile yok.
Aranızda oynayan varsa sizde de bu şekilde mi yoksa diğer oyunlarda olduğu gibi "Anti-Aliasing" sekmesinde DLSS, TAA, FXAA, SMAA vb. Şeyler mi var?
  • Ryzen 5 5600 işlemci
  • RTX 3070 TI
  • Windows 10
Tlou part 2 foto 1.webp
Tlou part 2 foto 2.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Baştan kimse sormadan söyleyeyim, evet sürücüler ve Windows güncelleştirmelerini yaptım.
Sorunum "anti-aliasing mode" kısmını değiştiremiyorum, "frame generation" sekmesinde DLSS diye bir seçenek bile yok.
Aranızda oynayan varsa sizde de bu şekilde mi yoksa diğer oyunlarda olduğu gibi "anti-aliasing" sekmesinde DLSS, TAA, FXAA, SMAA vb. şeyler mi var?
  • Ryzen 5 5600 işlemci.
  • RTX 3070 Ti.
  • Windows 10.
Eki Görüntüle 137656 Eki Görüntüle 137657

Frame generation teknolojisi sadece 4000 ve 5000 sersiine ait.

4000 serisi olmadığı için DLSS FG olmaz ama upscale (DLSS yukarı) neden kalite seçeneği seçilmiyor, bilmiyorum. Oyun dinamiğe kitlemiş.

Merhaba,

Sorunum "Anti-Aliasing Mode" kısmını değiştiremiyorum, "Frame Generation" sekmesinde DLSS diye bir seçenek bile yok.
Aranızda oynayan varsa sizde de bu şekilde mi yoksa diğer oyunlarda olduğu gibi "Anti-Aliasing" sekmesinde DLSS, TAA, FXAA, SMAA vb. Şeyler mi var?
  • Ryzen 5 5600 işlemci
  • RTX 3070 TI
  • Windows 10
Resmi olarak açamasanız da mod kurarak açabilirsiniz eğer isterseniz. Sizin ekran kartınız o kadar da eski değil, daha en az 4 sene daha kullanırsınız.

Merhaba,

Sorunum "anti-aliasing mode" kısmını değiştiremiyorum, "frame generation" sekmesinde DLSS diye bir seçenek bile yok.
Aranızda oynayan varsa sizde de bu şekilde mi yoksa diğer oyunlarda olduğu gibi "anti-aliasing" sekmesinde DLSS, TAA, FXAA, SMAA vb. şeyler mi var?
  • Ryzen 5 5600 işlemci.
  • RTX 3070 Ti.
  • Windows 10.

Buradan değil oyunun içinden bakar mısın?