Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Farklı sürüm değil aynı sürüm indireceksiniz. Oyunu açmadan atın.Anladım deneyeceğim tekrar, indiriyorum farklı sürüm.
Oyuna girip çıkıp öyle mi saveyi atayim yoksa girmeden öncemi atayım saveyi?
Doğru klasöre attığınıza eminsiniz değil mi? Documents - Naughty Dog - The Last of Us Part II - Saved Games
Ayrıca dosya uzantınız nedir?
Doğru klasöre attığınıza eminsiniz değil mi? Documents - Naughty Dog - The Last of Us Part II - saved Games.
RAR olarak Drive yüklemiştim sonra ayıklayıp attım.
Fakat oyunun yeni sürümü gelmiş sanırım kronolojik benimkisinde yoktu sanırım. Ondan mı kaynaklanıyor?
Documents dediginiz yerde sadece "The Last of Us Part II" böyle klasör vardı Naughty Dog yoktu.
saved games yok direk belgelerde tlou yazısı vardı
RAR olarak Drive yüklemiştim sonra ayıklayıp attım.
Fakat oyunun yeni sürümü gelmiş sanırım kronolojik benimkisinde yoktu sanırım. Ondan mı kaynaklanıyor?
Documents dediginiz yerde sadece "The Last of Us Part II" böyle klasör vardı Naughty Dog yoktu.
RAR'dan çıkardığınız dosya uzantısına bir bakın, .tlas olması gerekiyor. Oyun sürümü ile zaten kesin alakası var. Eğer yedeklediğiniz save dosyası oyunu ile şimdiki oyun arasında sürüm farkı varsa zaten çalışmaz. Son olarak Naughty Dog olmayabilir, The Last of Us Part II klasöründe "Saved Games" klasörüne attıysanız sorun yok. Görmüyorsa sürüm ile ilgilidir. Ayrıca oyunu herhangi bir dijital oyun platformu üzerinden mi oynuyorsunuz? Stream, Epic Game vs. Değil ise formattan önce ve sonra kullandığınız oyun sürümleri hakkında bilgi verin.
RAR'dan çıkardığınız dosya uzantısına bir bakın, .tlas olması gerekiyor. Oyun sürümü ile zaten kesin alakası var. Eğer yedeklediğiniz save dosyası oyunu ile şimdiki oyun arasında sürüm farkı varsa zaten çalışmaz. Son olarak Naughty Dog olmayabilir, The Last of Us Part II klasöründe "saved Games" klasörüne attıysanız sorun yok. Görmüyorsa sürüm ile ilgilidir. Ayrıca oyunu herhangi bir dijital oyun platformu üzerinden mi oynuyorsunuz? Stream, Epic Games vs. değil ise formattan önce ve sonra kullandığınız oyun sürümleri hakkında bilgi verin.
Tlas diye bir şey yok ki hocam, ilk önce araştırdım ve belgelerde dediler sonra ben bu "The Last of Us part 2" klasörünü sağ tıklayıp RAR haline getirdim Drive yükledim formatladım en son TLOU sürümünü indirdim crack sonra belgelere attım.
Sanırım ben oyuna başlarken kronolojik diye bir şey yoktu şimdi var eski sürümü indirmem lazım.
oyunu nerden indirdiğimide hatirlamiyorum.
Hocam siz belgelerdeki klasörü tamamen RAR'lamışsınız. Klasörün içindeki save dosyasına ihtiyacımız var. RAR'dan çıkardığınız dosyayı görebilir miyim? Ekran atar mısınız? Klasörlere girin en son klasördeki dosya neyse onun ekranını atın.Tlas diye bir şey yok ki hocam, ilk önce araştırdım ve belgelerde dediler sonra ben bu "The Last of Us part 2" klasörünü sağ tıklayıp RAR haline getirdim Drive yükledim formatladım en son TLOU sürümünü indirdim crack sonra belgelere attım.
Sanırım ben oyuna başlarken kronolojik diye bir şey yoktu şimdi var eski sürümü indirmem lazım.
Bakın hocam, klasör neyse bu ve en üstteki random sayıların içinde savedata veya gamedata var savedatanın içerisinde.
Savefile0 Backup savefile1 gibi dosyalar var anlamadım.
Offline bir hesap alıp The Last of Us part 2 indirsem olur mu? İnternetten kaldıgım yerin save Game dosyasını bulabilir miyim?
Not: Oyunu sildim başka bir sürüm indiriyorum.
Aynı sürümü indirmezseniz oyun çalışmaz. Yedeklediğiniz save dosyası hangi sürüme ait ise onu tekrar indirmek zorundasınız.
Aynı sürümü indirmezseniz oyun çalışmaz. Yedeklediğiniz save dosyası hangi sürüme ait ise onu tekrar indirmek zorundasınız.
Anladım deneyeceğim tekrar, indiriyorum farklı sürüm.
Farklı sürüm değil aynı sürüm indireceksiniz. Oyunu açmadan atın.Anladım deneyeceğim tekrar, indiriyorum farklı sürüm.