N neurox Uzman Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 203 Çözümler 3 Beğeniler 55 2 Eylül 2025 #1 Format attım bilgisayarıma, sonra The Last of Us Part II’yi yükledim. Kayıt ettiğim save dosyasını tekrar belgeler klasörüne attım, ama oyun yine “Yeni oyuna başla” diyor. Ne yapmalıyım?
Format attım bilgisayarıma, sonra The Last of Us Part II’yi yükledim. Kayıt ettiğim save dosyasını tekrar belgeler klasörüne attım, ama oyun yine “Yeni oyuna başla” diyor. Ne yapmalıyım?
Çözüm Lotr Manyağı 2 Eylül 2025 neurox dedi: Anladım deneyeceğim tekrar, indiriyorum farklı sürüm. Oyuna girip çıkıp öyle mi saveyi atayim yoksa girmeden öncemi atayım saveyi? Genişletmek için tıkla... Farklı sürüm değil aynı sürüm indireceksiniz. Oyunu açmadan atın.
neurox dedi: Anladım deneyeceğim tekrar, indiriyorum farklı sürüm. Oyuna girip çıkıp öyle mi saveyi atayim yoksa girmeden öncemi atayım saveyi? Genişletmek için tıkla... Farklı sürüm değil aynı sürüm indireceksiniz. Oyunu açmadan atın.
KS KS N neurox Uzman Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 203 Çözümler 3 Beğeniler 55 2 Eylül 2025 #11 Lotr Manyağı dedi: Farklı sürüm değil aynı sürüm indireceksiniz. Oyunu açmadan atın. Genişletmek için tıkla... Hocam kralsınız, oldu teşekkürler. Artı 0 Eksi
Lotr Manyağı dedi: Farklı sürüm değil aynı sürüm indireceksiniz. Oyunu açmadan atın. Genişletmek için tıkla... Hocam kralsınız, oldu teşekkürler.
Lotr Manyağı Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun İlk 1.000! Yüzüklerin Efendisi Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.982 Makaleler 1 Çözümler 236 Beğeniler 3.433 Yer Middle Earth🧙♂️ 2 Eylül 2025 #12 neurox dedi: Eki Görüntüle 181022 Hocam kralsınız, oldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bunun için buradayız Keyifli oyunlar. Artı 0 Eksi
neurox dedi: Eki Görüntüle 181022 Hocam kralsınız, oldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bunun için buradayız Keyifli oyunlar.