Acme

Üstün
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba.

Sizce The Last of Us Part 3'ün hikâyesi nasıl olacak?

Benim tahminime göre Ellie finalde eve giriyor. Dina, kız bebekle beraber gitmiş oluyor. Muhtemelen Ellie, Dina'yı aramaya başlayacak ve oyunda tamamen farklı bir hikâye olacak. Abby'den sonra Dina ile karşı karşıya gelme olasılığımızın yüksek olduğunu düşünüyorum. Çünkü oyunun devamının çıkmaması gibi bir lüksü yok, hikâyenin devamı var.

Sizin tahminleriniz neler?

1. oyundan beri Patterson ikilisini hem gazetelerde hem de posterlerde fazlasıyla görüyoruz. Bu ikili karı koca ve 3. kişi olarak oğullarını ya da kızlarını 3. oyunda başrol olarak görmemiz mümkün. Çünkü bu çift, hem Ateş Böcekleri hem de WLF kadrolarından gelen ilk direnişçilerden. Yüksek ihtimalle Abby ve babası Jerry'yi de çok yakından tanıyorlardı.

Bazı iddialarda Jason Patterson'ın asker olduğu ve Tommy ile asker arkadaşlığı yaptığı söylenmişti. HBO dizisinde de Tommy Miller bir gaziydi ve asker kökenli olarak gösterilmişti. Bence Emma ve Jason ikilisini kesinlikle göreceğiz çünkü Marcus Wilson ve Luis Sanchez, Isaac tarafından öldürülen kişilerdir. Jason ve Emma'ya ne olduğu ise bilinmiyor.

Dediğim gibi, bu çiftin oğlunu ya da kızını başrol olarak görebiliriz. Emma ayrıca Marlene'nin bahsettiği, sayısı az olan doktorlardan biridir; kendisi de Jerry gibi doktordur.

Emma ve Jason, arkadaşlarının intikamını FEDRA'dan aldıktan sonra WLF'den ayrılıp kendi yollarını çiziyorlar. Isaac ise WLF'nin başına geçiyor; böylece 2. oyundaki WLF başlamış oluyor.

Kaynak
Kaynak

WantedPosterWLF.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Oyundan beri sürekli Patterson ikililerini hem gazetede hem de poster olarak fazlasıyla görüyoruz. Bu ikili karı koca ve 3. kişi olarak oğlu ya da kızını 3. oyunda başrol olarak görmemiz mümkün. Çünkü bu iki çift hem Ateş Böcekleri hem WLF kadrolarından gelen ilk direnişçilerden biri yüksek ihtimalle Abby ve babası Jerry'yi çok yakından tanıyorlardı. Bazı iddialar Jason Patterson'ın asker olduğunu, Tommy ile asker arkadaşı olduğunu söylemişlerdi. HBO dizisinde Tommy Miller bir gaziydi, asker kökenli olarak gösterilmişti. Bence bu Emma ve Jason ikilisini kesin göreceğiz çünkü Marcus Wilson ve Luis Sanchez, Isaac tarafından öldürülen kişilerdir. Jason'un Emma'ya ne olduğu bilinmiyor. Dediğim gibi bu çiftin bence oğlu ya da kızını başrol olarak görebiliriz. Emma ayrıca Marlene'nin bahsettiği sayısı az doktorlardan biridir; kendisi de Jerry gibi doktordur.
Emma ve Jason, arkadaşlarının intikamlarını Fedra'dan aldıktan sonra WLF'den ayrılıp bir yol çiziyorlar. Isaac ise WLF başına geçiyor; böylece 2. oyundaki WLF başlamış oluyor.
Kaynak
Kaynak
Eki Görüntüle 282963

Benim de tahminlerim bu yönde. Çünkü benim tahminimce oyun şirketi muhtemelen oyunu yapıyor. Ya gene PS5 Platformunda ya da PS6 platformunda göreceğiz. Dediğim gibi hikayenin devamı olmama gibi lüksü yok çıkmayacak falan diyorlar ama yalan kimsenin dediğine inanmıyorum.

Genellikle gizlilik sözleşmeleri olduğu için oyun yapım şirketi yapımda olduğunu söylemiyor. Last of Us evreninde geçecek iki oyun çıkacak onu biliyoruz ama bu serinin devamının çalışmaların yapıldığına eminim.

Benim de tahminlerim bu yönde. Çünkü benim tahminimce oyun şirketi muhtemelen oyunu yapıyor. Ya gene PS5 Platformunda ya da PS6 platformunda göreceğiz. Dediğim gibi hikayenin devamı olmama gibi lüksü yok çıkmayacak falan diyorlar ama yalan kimsenin dediğine inanmıyorum.

Genellikle gizlilik sözleşmeleri olduğu için oyun yapım şirketi yapımda olduğunu söylemiyor. Last of Us evreninde geçecek iki oyun çıkacak onu biliyoruz ama bu serinin devamının çalışmaların yapıldığına eminim.
Kesin sözleşme vardır. Zaten kelimeleri seçerek konuşmaları yayınlarda vb. yerlerde bariz belli; çünkü 2. oyunda çok büyük sızıntı yaşadılar, buradan travma kalmıştır. Kadro değişikliğine gittiler, geliştiricileri bayağı bir yenilediler, aşırı derecede kıdemlileri işe aldılar, bir tek senaristler değişmedi. The Last of Us senaryolarını yazan kişilerden biri Amy Hennig olunca inanılmaz detay ve teori ortaya çıkıyor; kadın gerçekten oyun dünyasının Christopher Nolan'ı. Ayrıca kendisi emekli olduğunu söylüyor ama bu büyük bir yalan; hâlâ Neil Druckmann ile çalışıyor. Hatta geçen ay Vancouver'da bir kafede iş konuşurlarken fotoğraflandılar. Yani kesin Last of Us senaryosu diyemem çünkü Amy işin içinde, başka bir senaryo olabilir; Uncharted olabilir. Neil'ın eşi Maya Druckmann da çok iyi bir yazar, 2. oyunda çok ciddi katkısı olmuştur. Zaten bu üçlü çok iyi iş yapacak gibi duruyor.

Kesin sözleşme vardır. Zaten kelimeleri seçerek konuşmaları yayınlarda vb. yerlerde bariz belli; çünkü 2. oyunda çok büyük sızıntı yaşadılar, buradan travma kalmıştır. Kadro değişikliğine gittiler, geliştiricileri bayağı bir yenilediler, aşırı derecede kıdemlileri işe aldılar, bir tek senaristler değişmedi. The Last of Us senaryolarını yazan kişilerden biri Amy Hennig olunca inanılmaz detay ve teori ortaya çıkıyor; kadın gerçekten oyun dünyasının Christopher Nolan'ı. Ayrıca kendisi emekli olduğunu söylüyor ama bu büyük bir yalan; hâlâ Neil Druckmann ile çalışıyor. Hatta geçen ay Vancouver'da bir kafede iş konuşurlarken fotoğraflandılar. Yani kesin Last of Us senaryosu diyemem çünkü Amy işin içinde, başka bir senaryo olabilir; Uncharted olabilir. Neil'ın eşi Maya Druckmann da çok iyi bir yazar, 2. oyunda çok ciddi katkısı olmuştur. Zaten bu üçlü çok iyi iş yapacak gibi duruyor.

O zaman müthiş bir hikaye bizi bekliyor desenize şuna. Yemin ediyorum sırf oyun bitmemek için PS 5 platformunda yavaş yavaş oynadım tam tamına 46 saatte bitirmiştim. Çünkü hep gezdim dolaştım oyun bana hem huzur veriyor, hem biraz da geriyor. Gerçi Part 2 korkunç diyorlardı ama beni hiç zorlamadı, oynarken gerçekten zevk aldım. Yani benim için oyun tam bir baş yapıt diyebilirim. Ama inşallah aynı şekilde eğer Part 3 çıkarsa Türkçe dublaj olarak çıkar.